Podívejte se do slavného bytu Carrie ze Sexu ve městě!

Když se přestěhovala do New Yorku, místo večeře si koupila Vogue. Zkrátka proto, že měla pocit, že ji zasytí víc. Podívejte se, kde Carrie Bradshaw, úspěšná novinářka ze Sexu ve městě, celý seriál žila! Uděláme si takovou menší túru.

Skromný byt na Manhattanu zažil několik lásek a rozchodů. Možná, že nejvíc toho zažily právě schody jejího domu. Několik prvních polibků, ale i těch posledních. Masivní kamenné shody poskytovaly Carrie minutku na to, aby se rozhodla koho pustí dál...

Carrie Bradshaw milovala módu a viditelně do ní investovala všechno. Její malý byt byl vždycky tak trochu na druhé koleji. Pro Carrie byla hlavní investice do svého stylu než do svého bydlení. Je to logické, ty nové boty od Blahnika holt ocení víc lidí než nové kožené křeslo od truhláře Aidena.

Truhlář Aiden přišel jako záchrana

Když Carrie poprvé zalhala o tom, kdo je, chtěla toho dvoumetrového truhláře, co voněl kůží. Tenkrát se s ním chtěla seznámit, a tak od něj koupila kožené křeslo (se slevou pro návrhářky). Za malou chvíli a po krátkých peripetiích už na začátku (pamatujete si na Aidenovu nesnášenlivost k cigaretám?), spolu už sdíleli lože. U Carrie. Aiden jako správný chlap začal s rekonstrukcí bytu. Začalo to u leštění parket, skončilo to odkoupením bytu a následným zasnoubením. Pro holku, co večeří Vogue, to bylo příliš mnoho závazků najednou...

Ve filmu Sex ve městě byt Carrie prožil tak obrovskou a krásnou rekonstukci, že se o ní s vámi rozdělíme později. Teď se pojďte podívat na to, jak vypadal byt slavné novinářky celých šest sérií!

Jaký byt hrdinek se vám líbil nejvíc? Vede Carrie se svým obvrovským šatníkem? Miranda ve svém drahém bytě, nebo snad Charlott v obrovském bytě z dvacátých let?

Podívejte se každý všední den na Sex ve městě ve 22.20!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.