Pátek? S Love a Catherine Deneuve!

Užijte si páteční noc s Primou love a hlavně s šarmantní francouzskou filmovou ikonou Catherine Deneuve. Uvidíte ji ve francouzském snímku Mé hvězdy a já.

Prima love na páteční večer chystá tak trochu nonšalantní oslavu ve víru francouzské krásy. Ve 20:15 uvidíte film Mé hvězdy a já v hlavní roli s Catherine Deneuve. Catherine je zosobněním elegance, ostatně jako každá Francouzka.

Francouzské herečky se pomstí dotěrnému fanouškovi

O čem film "Mé hvězdy a já" je? Robert pracuje ve velké umělecké agentuře. Nejvíce volného času věnuje svému hlavnímu koníčku – filmům. Jeho záliba a obdiv k francouzské kinematografii přerůstá však místy až v chorobnou posedlost slavnými herečkami, kterým neváhá znepříjemňovat život nevhodnými zásahy do jejich soukromí.

Jeho tři největší favoritky v čele s Catherine Deneuve se setkávají na natáčení nového snímku a zjišťují, že jsou obdivovány a obtěžovány stejným člověkem – Robertem. Rozhodnou se spojit a dát otravnému fanouškovi pořádně za vyučenou... Co mu provedou?

O filmu se dozvíte více TADY.

To se dozvíte na Prima love v pátek ve 20:15

Říká se, že nejelegantnější ženy žijí právě v ve Francii. Jak to dělají?

1) Sází na jednoduchou eleganci

Žádné složité účesy, těžké make-upy a překombinovaný outfit.

2) Milují klasiku

Může to být proužkaté tričko, balerínky a tmavě modré džíny společně s béžovým trenčkotem. Neobjevily Ameriku, ale tahle krásná kombinace nikdy nestárne.

3) Libují si v historii

Myslíte si, že čas barevných baretů a starých kol dávno vymizel? Francouzky umí tyto trendy oprášit. Kombinace starého a nového, to je jeden z klíčů, jak vypadat neotřele dobře. Stejně jako áčkové sukně pod kolena nemusejí být jediné vhodné pro ženy nad padesát.

4) V nedokonalosti je krása

Francouzka použije korektor na nedostatky pleti, řasy přetře řasenkou a nechá si rozpuštěné vlasy, které zvýrazní sem tam melírem. Přirozenost je pro ni hlavní. Vysolárkovanou kůži a barvené vlasy přenechá jiným.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.