Pátek na Love: Nevlastní dcera a Sex ve městě

S Primou love uvidíte další příběh ze života! Nevlastní dcera je drama plné tajemství. Poté nepřepínejte, protože uvidíte další díl ze skvělého Sexu ve městě.

Drama Nevlastní dcera vypráví tak trochu o pořekadle: pro dobrotu na žebrotu. Nejprve jí nabídli nocleh na jednu noc, aby se vzpamatovala z autonehody. Nakonec se Susan stala dalším členem rodiny Connerových a začala pracovat na jejich statku. I přes nesouhlas Lindy, která mladé ženě nevěří ani slovo. Jenže než stačí cokoli vypátrat z její minulosti, na statku dochází k první smrtelné nehodě... Jak to dopadne? Uvidíte na Prima love v pátek ve 20:15!

Sex ve městě? Samantha potkává Smithe

Už je to konečně tady, Samantha se nám pomalu ale jistě zaháčkovává ke své další lásce Smithovi! Za to Carriina kniha slaví úspěchy nejen v Americe, ale především také ve Francii. Odtud dostává tučný šek a vyráží společně s Jackem na nákupy do luxusní čtvrti. Jack jen přihlíží a trápí ho, že jeho knihu už vydavatelé dvakrát odmítli. Samantha se rozhodla pomoc sexy číšníkovi, se kterým tráví poslední noci, s kariérou divadelního herce. Mirranda je do Steva zamilovaná, ovšem Steve má oči jen pro svou současnou přítelkyni Debbie. Charlotte se stále nemůže smířit s rozchodem.

Sex ve městě uvidíte na Prima love ve 22:35!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.