O čem sní detektiv Kevin Ryan z Castla na zabití? A z čeho má hrůzu?

Velkou roli má v úterním dílu Castla na zabití detektiv Kevin Ryan a jeho rodina. Ryan si totiž vezme job navíc a je svědkem atentátu. Než zjistíte, kdo za ním stál a o co šlo, mrkněte na pár zajímavostí o kolegovi Castla a Beckettové!

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima Love.

Z čeho má hrůzu?

Kevina Ryana hraje už několik sérií Seamus Dever. Poznejte ho lépe. Ač neohrožený policista, má Kevin kuriózní fobii – “bojí” se jeptišek. Za špatné vzpomínky mohou patrně zážitky z katolické školy, kterou kdysi navštěvoval. Kromě toho také zrovna nemusí horory.

O čem sní

Co by si Kevin pořídil, kdyby vyhrál v loterii? Vinné sklepy! Má na ně parádní vzpomínku, neboť právě “ve sklípku” byl se svou ženou Jenny na první dovolené.

Existuje i v psané verzi

Stejně jako Esposito je také Kevin postavou v knihách Richarda Castla o Nikki Heat. A co se filmové adaptace knih týče, je Kevin Ryan zřejmě obdivovatelem Jamese McAwoye, neb kdysi prohlásil, že by bylo fajn, kdyby ho v adaptaci Castlových knížek hrál právě on.

Co ho zastaví?

A na závěr jedna Kevinova “slabost”. I přes léta praxe je tu něco, čemu dovede čelit jen velice těžce – a to je husí peří. Je na něj totiž alergický.

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.