Novinky na Prima love

Konec ledna bude na Prima love plný novinek. Na co se můžete těšit? Nové telenovely, úspěšné seriály a reality show, které vám ukáží život, o kterém jenom sníte.

Poslední lednové pondělí bude premiérové

28. leden bude znamenat jediné, usadíte se v klidu do křesla a užijete si nový dokumentární snímek A pak další a další. Ukážeme vám, jak si žijí Paničky z Orange County. O co jde? O zoufalé manželky v praxi, které žijí v jedné z nejbohatších čtvrtí světa. Více si o pěti ženách a jejich životech "za zdí", přečtěte zde. Můžete se na těšit každé pondělí až pátek v 18.55.Hned poté uvidíte nejnovější seriál, který má pouze v Americe 9 000 000 diváků. Pomsta je seriál o dívce, které bohatá smetánka, tentokrát na Long Islandu, zničila život. Emily je chladná, ale vy ji budete milovat. Pamatujete na tu jemnou blondýnku ze seriálu Everwood? Seriál Pomsta oprášil nového Fénixe, který vstal z popela. Z Emily VanCamp vznikla nová hvězda červených koberců. Uvidíte každé pondělí od 21.30.Chcete vědět o seriálu více? Proč se Emily říká krokodýl? To se dozvíte v našem článku.

Comeback nejoblíbenějšího seriálu

Ve stejný den se na televizní obrazovky vrací jeden z nejoblíbenějších seriálů – Chůva k pohledání. Od 19.15 si nebude brát servírky k nikomu a ničemu. Humor chůvy je návykový.

Exkluzivní premiéra telenovely

Divačky milující romantické příběhy také potěšíme. O premiéře nové telenovely Nespoutaný anděl jsme již psali. Víte co? Romantiky není nikdy dost. Krásných žen a mužů také. Připomeňte si dramatický příběh zde.

Sběratelé kostí zmizí?

Sběratelé kostí od 30.1. našli nové místo na Prima Love. Reprízu třetí řady uvidíte každou středu a čtvrtek od 21. 20. Pokud vás ještě dvojice detektiva a forenzní antropoložky nedostihly, můžete se podívat v našem článku.

A budeme farmařit...

Slovenský pořad Farmář hledá ženu, ji definitivně najde v úterý 29.1. 21.20. Která to bude? A vyjde jim to? V každém případě další budoucí farmářky budou mít šanci hned 5.2. V úterý totiž bude farmář hledat ženu znovu!

Silvestr s Primou Love!

Také vás nebaví silvestrovské veselí za zvuků petard? Ty z nás, které chtějí strávit poslední den v roce 2012 v klidu domova, i tak můžou prožít večer plný zábavy, zvratů, lásky a luxusu! Prima Love vám ukáže silvestr, z kterého vás hlava bolet nebude.

Keenu Reeves v listopadové romanci

O naší klasickou seriálovou nabídku vás nepřipravíme ani na silvestra. Ale večírek posledního dne v roce začne romancí s rozervaným Keenu Reevesem. Listopadová romance (20:00 hod.) je tak trochu bláznivý příběh o dvou lidech, kteří se svým životním stylem nepřibližují ani omylem. Keenu Reeves v roli tvrdého kariéristy potká velice netradiční dívku Saru (Charlie Theron). Sara se bude snažit během jednoho měsíce ukázat svět v jeho lepší perspektivě.

Svět celebrit

Po Listopadové romanci se vrátíme do prostředí, které důvěrně známe. Životy českých celebrit podrobně rozebere Martina Gavriely v pořadu Top Star Love (22:05). Jak české celebrity slavily Vánoce? Jaké dárky chystaly pro své nejbližší?

A sex (nejen) ve městě

Ve 22:40 se rozběhne další epizoda úspěšného seriálu Sex ve městě. Carrie se nikdy nebojí zeptat, a tak se dozví, že pan Božský se už nikdy nehodlá ženit. Ani s Carrie, autorkou novinářských sloupků o sexu. Ani její přítelkyně Charlotte to nemá lehké, přestože potká nejlepšího milence na světě. Pan Zajíček je sice návykový, ale také na baterky….

Od 23:15 až do silvestrovské půlnoci prožijeme v záři luxusu a celebrit společně s pořadem Top Star. Silvestr plný zábavy, vztahů, lásky a leckdy šťastných konců, ten prožijete s Primou Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.