Nová holka: Jak se to vyvíjí se sexy padesátníkem?

Jak jsme vás ve středu informovali, Jess, hlavní hrdinka seriálu Nová holka, se lehce sblížila se sexy zazobaným padesátníkem. Jess se tentokrát rozhodne svého postaršího přítele dostat do společnosti jejích o dost mladších kamarádů. Jak taková soutěž dopadne a co prozradí o Russelovi?

Seriál Nová holka uvidíte na Prima love v pátek v 18.55 – stejně jako každý den!

Jess si užívá nové lásky Russella, ale přeje si, aby přijal i její kamarády. Pozve ho na víkend k sobě a prosí kluky, aby se chovali normálně. V jejich podání to znamená hrát hru, při které se opijí. Druhý den je Russellovi hrozně špatně a poprvé se s Jess pohádají.

Russell má zraněnou ruku a odchází. Jess za ním zajde a vysvětlí mu, že do jejího života patří i její přátelé. Pokud o ni Russell stojí, musí vzít na milost i její kamarády. Russell rád souhlasí. Winston dostal novou práci. Pracuje ve sportovní redakci rádia, ale má zpočátku problémy se šéfem. Rozhodne se vrátit k práci chůvy. Malý Elvin je ale velmi chytrý chlapec a ví, že by tam Winston měl zůstat. Lstí dosáhne toho, že Winstona jeho matka vyhodí a on musí zpět do rádia. Se šéfem si vysvětlí některé skutečnosti a zůstává.

Ještě neznáte Russela? Seznamte se s jeho představitelem!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.