Nigella Lawson se v 52 letech objevila nenalíčená ve Vogue!

Přes dva týdny můžete každý den na Prima love sledovat britskou bohyni vaření Nigellu Lawson. Slavná Angličanka, která už několik let píše ty nejlepší kuchařky a natáčí cooking show, se ve svých padesáti dvou letech objevila skoro nenalíčená v britském Vogue!

Pro samotnou Nigellu byl rok 2013 extrémně náročný a není divu, že se stáhla na několik měsíců do ústraní. Objektivy fotoaparátů na ni mířily neustále několik měsíců. Za všechno může mediální odhalení, kdy ji její dnes už bývalý manžel chytil agresivně pod krkem na zahrádce jedné kavárny. Mediální svět se začal vrtat v jejich manželství, které podle všeho nebylo tak ideální, jak na první pohled vypadalo. A to nebyl jediný skandál, který ji v tomto roce potkal. O dalších skandálech, kterými si Nigella prošla, vás budeme informovat v jednom z dalších článků.

Britská mutace módního časopisu Vogue se těžkého roku Nigelly Lawson nezalekla. Magazín Vogue dostal jako jeden z prvních rozhovor o aktuálním dění v životě nejslavnější britské milovnice jídla, která dovede dát sex-appeal i obyčejnému párku v rohlíku. Je naprosto logické, že všechny životní situace, jež zažila v minulém roce, ji dostaly do bodu nula. Do bodu zlomu, kdy právě přemýšlí, co se životem:Někdy přemýšlím o tom, že jsem během mé profese trochu opomenula analytické přemýšlení. Pořád miluji psaní o jídle, ale je tu toho tolik, co mě ještě zajímá, svěřila se Vogue. Fanoušci jejího vaření napjatě očekávají, kam budou kroky Niggely Lawson směřovat dál, zatím se nevyjádřila nijak konkrétně.

V padesáti letech nenalíčená a ve Vogue

Když přislo britské vedení s nápadem, že by Nigella Lawson měla být na titulní straně časopisu nenalíčená, Nigellu to nejdříve trochu vyděsilo. Je jasné, že nic jako zcela nahý obličej na profesionální fotografii neexistuje. Důležitý je alespoň základní make-up, protože ostrá světla vám během focení vyzmizíkují i základní rysy obličeje. Nigella však nakonec měla jen řasenku a trochu zdravíčka na tváře. Art director Vogue se s ničím netajil: "Paní Lawson jsme dělali trochu retuše jako u každé titulky, protože jinak to nejde. Kupodivu to ale bylo o dost méně, než potřebují ostatní o mnoho mladší ženy," upozorňuje tak na krásu dvaapadesátileté ženy.

Nigellu můžete sledovat každý všední den na Prima love v 17.20. Tentokrát v kuchařské show Nigella Lawson vaří rychlovky.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.