Seriály a filmy

11. listopadu 2016 22:00

Petra Kloidová

Nezvaný návštěvník: Hlavní hrdince obrátí život naruby “zlotřilá” pečovatelka

Pro dobrotu na žebrotu. Tak to přesně platí pro hlavní hrdinku snímku Nezvaný návštěvník. Původně zamýšlený dobrý skutek, totiž dopadl úplně jinak, než očekávala. Snímek Nezvaný host uvidíte v sobotu od 20.15 na Primě LOVE.

Najala vypočítavou mrchu?

Jade je šťastná téměř jako blecha – má dobrou práci, milujícího manžela, ale bohužel i nemocného a také dost nezvedného otce. Bývalý podvodník je po autonehodě, při níž zemřela Jadina matka, na vozíku a Jade přemýšlí, jak se o něj co nejlépe postarat. Najme tedy zkušenou ošetřovatelku Samanthu a jako šťastná spokojená novomanželka odjede na svatební cestu… Jenže když se za měsíc vrátí, dozví se novinku, z které jí div neklepne. A to že v úzké rodině jsou teď novomanželky hned dvě. Otec se totiž se Samanthou narychlo oženil. A to ještě není to nejhorší překvapení.

Otec odsunul dceru na druhou kolej

Táta je totiž na svou dceru také čím dál vzteklejší a hlavní hrdinka rychle pochopí, kdo za jeho proměnou stojí… Než však stihne jakkoliv zasáhnout, otec umírá při podezřelé nehodě. Shodou okolností krátce poté, co veškerý majetek přepsal na svou novou ženu.

Jade, které je vše hodně divné, vyhledá policejního detektiva Luka, překvapení však nekončí… Neboť někdo zavraždí Samanthu. A podezřelou se stává právě hlavní hrdinka.

Kdo stojí za vražedným spiknutím?

Uvidíte v sobotu od 20.15 ve snímku Nezvaný návštěvník na Primě LOVE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.