Neuvěříte, co udělala Kate Winslet DiCapriovi, aby prolomila ledy před nahou scénou z Titanicu!

V ten moment ještě nevěděli, že se jim život obrátí vzhůru nohama. První společná scéna Lea DiCapria a Kate Winslet byla scéna, kdy Jack maluje zcela odhalenou Rose. A Kate Winslet udělala opravdu odvážnou věc, aby se ona ani její herecký kolega nestyděl.

Možná to je správný krok, jak spojit dva herce, kteří se vůbec neznají, poprvé ve scéně, kde se odhalí sobě navzájem. Alespoň takový úkol měla mladičká Kate Winslet a nervózní Leonardo DiCaprio během natáčení Titanicu. Jeho nervozita před Kate se však vyplatila, o tom ale až později.

Co udělala Kate Winslet, aby nebyli během scény tak nervózní?

Železný Jim, jak se v Hollywoodu říká režisérovi Jamesovi Cameronovi, možná chtěl předvést autentické, první rozechvělé chvilky mezi dvěma lidmi, kteří se bláznivě zamilují. Všechno se zdá jako dobrodružství, srdce buší o sto šest a roztomilé prvky nervozity se nedají přehlédnout.

To bylo předem jasné i samotné Kate Winslet, jež si zahrála hlavní postavu bohaté Rose. Winslet se s nervózní atmosférou mezi ní a v té době úplně cizím mladíkem s italským přijmením nechtěla smířit, a rozhodla se nebojácně prolomit ledy.

Těsně před natáčením se Kate v županu rychle odhalila DiCapriovi, což oba dva rozesmálo. Kate je sice ve scéně chvíli oblečená v župánku, ale s prosbou "namaluj mě jako francouzské dívky" se fyzicky zcela vydá nervóznímu Jackovi. A jeho představitel byl nervózní víc než dost.

Nervózní přeřek, který zůstal ve filmu

Podle scénáře měl DiCaprio říci Rose, aby si lehla "na gauč", on se ale přeřekl a použil slovo "postel". Jistý prvek nervozity a DiCapriova chyba se nakonec železnému Jimovi, který je proslulý svým perfekcionismem, tak líbila, že ji ve filmu nechal.

Další zajímovostí celé scény je i to, že Jackova črtající ruka, kterou může divák sledovat, je právě rukou samotného Jamese Camerona.

Už v pátek uvidíte na Prima love fenomenální snímek Titanic ve 20.15 na Primě.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.