Netají něco Emily "Kůstka" Deschanelová? Je těhotná?

Herečka Emily Deschanelová alias doktorka Brennanová nepatří k hvězdám, které by se často objevovaly na stránkách bulváru a společenských webů – upozorňuje na sebe spíš činností v boji za práva zvířat. Nedávno však zavdala domněnkám, zda před fanoušky něco netají.

Sběratelé kostí v úterý od 21.15 na Prima love!

Záhadný outfit

Spekulace vzbudil koncem září model, ve kterém se objevila na akci pořádané právě organizací angažující se v boji proti krutosti na zvířecích farmách. Do veganské restaurace Crossroads v Los Angeles dorazila sedmatřicetiletá herečka ve volnějších pestrobarevných šatech přepásaných modrou stuhou a přítomným neušlo, že při pohledu z profilu se bříško, jinak štíhlé, Deschanelové poněkud vzdouvá.

A na serveru Daily Mail už druhý den vyšel článek s otázkou, zda se populární herečka se svým manželem Davidem Hornsbym nerozhodla pro druhého potomka. S dodatkem, že už počátkem září se objevila ve volnějším oblečení. Vzhledem k tomu, že se od té doby neobjevilo potvrzení ani vyvrácení hereččina "jiného" stavu, je otázkou, zda se na akci, jejíž součástí byla i večeře, pouze nepřejedla. Pokud však čeká dalšího potomka, může to mít zajímavý dopad právě na Sběratele kostí – v době těhotenství se synem Henrym totiž "otěhotněla" i Temperance Brennanová, která koncem šesté řady "porodila" dceru Christine.

Emily Deschanelová

Veganská "výchova"

Emily Deschanelová se nedávno v souvislosti s mateřstvím dostala do médií ještě jednou, když promluvila o synkovi Henrym, který 21. září oslavil třetí narozeniny. Herečka, která je nadšenou propagátorkou veganského způsobu života, uvedla, že syn není – stejně jako manžel David – stoprocentním veganem, což respektuje.

"Lidé jsou různí a můj syn bude mít vždycky možnost volby, ale já ho doma budu vždycky krmit veganským jídlem. Věřím, že mu vysvětlím, proč jsem vegan a proč mu dávám hlavně veganské jídlo," uvedla Deschanelová pro časopis People a rovnou prozradila, že na synkových narozeninách se budou podávat veganské tacos. Deschanelová je vegankou jednadvacet let a nepřestala jí být ani během těhotenství s prvním synem – naopak v rozhodnutí být vegankou i v těhotenství podporovala další ženy.

Sběratele kostí v úterý ve 21.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.