Nejznámější sitcom Jak jsem poznal vaši matku přichází na Prima love

Od pátku se na Prima love budete setkávat s jedním z nejznámějších sitcomů této doby. Jak jsem potkal vaši matku znáte, i když o tom nevíte. Hlášky Barneyho, hlavní postavy, se linou napříč internetem...

A o co vůbec jde? Představte si, že se váš život stane sitcomem. Někdy k tomu nemá daleko, řeknete si. Bays a Thomas měli při tvorbě seriálu to štěstí, že využili historek svých přátel, ale neušetřili ani sebe. Postava Teda je založena na Baysovi, postavy Marshalla a Lily na Thomasovi a jeho manželce...

Hlavním hrdinou je Ted Mosby, který v roce 2030 vypráví svým dětem příběh o tom, jak poznal jejich matku.

Kromě Teda Mosbyho se v seriálu stále objevují jeho přátelé: právník Marshall Eriksen (Jason Segel), televizní hlasatelka Robin Scherbatsky (Cobie Smulders), učitelka z mateřské školy Lily Aldrin (Alyson Hannigan) a bankovní manažer Barney Stinson (Neil Patrick Harris).

Seriál slavil za léta natáčení extrémní úspěchy, hlavně na poli televizních Oscarů. Samotný sitcom či jeho protagonisté získali 5 Cen Emmy včetně ceny za nejlepší komediální seriál v roce 2009.

Pro diváky FTV Prima není bláznivý seriál žádnou novinkou. Prima Cool ho vysílá od roku 2009. Fanoušci seriálu si můžou své znalosti krásně zopakovat a pobavit se na účet Barnyho, ti neznalí by si neměli nechat ujít Jak jsem potkal vaši matku hlavně proto, že je to skvělý seriál plný vtipu, ale i bláznivého životního stylu jednoho z protagonistů (a nebudeme ukazovat!)

Jak jsem potkal vaši matku uvidíte každý den dvě epizody v 19.00 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.