Nejšílenější úchylky: Jak vypadá posedlost smrtí?

V podstatě bydlí v mauzoelu a na smrt myslí dvanáct hodin denně. Přesto je to energická žena, která všechnu svoji energii věnuje smrti. To je Barbara. Maureen zase bez make-upu neznají ani její vlastní děti.

Barbaře je 55 let. Je zdravá a plná energie, ale pořád přemýšlí o smrti. Černá rtěnka a roucho je její každodenní líčení a oblečení. Takhle se líbí sama sobě a smrt považuje za vrchol svého života. Nesnáší světlo.

Její černá rtěnka může leckomu napovědět, že se zajímá o gothic styl. Už od čtyř let Barbaru fascinovaly hřbitovy. Dnes tráví jejich obcházením třicet hodin měsíčně.

Bydlí v mauzoelu

V bytě má nábytek po zesnulých, na stěnách visí obrázky mrtvých. Myslí na smrt minimálně 12 hodin denně. "Miluju všechno, co souvisí se smrtí. Rakve, hřbitovy…" říká Barbara.

Smrt je pro ni něco příjemnějšího než vlastní život.

Maureen by raději zemřela, než aby se odlíčila

Maureen je poměrně dobře vypadající čtyřicetiletá žena. Ráno vstane a namaluje se. Jenže make-up má na obličeji 23 hodin denně, to je přes 8000 hodin ročně. Její lékařka tvrdí, že každou noc vlastně vdechuje svůj vlastní pudr. "Potřebuju make-up, abych se cítila jistá. Chci být reprezentativní," tvrdí Maureen, kterou ani její vlastní děti neviděly bez make-upu.

Možná se tak narodila, možná je za tím 43 produktů...

Každý den se maluje tři hodiny. Nosí make-up všude, jen ne když se sprchuje. Má více než tisíc líčidel, ročně utratí 1000 dolarů. Kromě podkladu pod make-up, make-upu a bronzeru používá k dokončení svého vzhledu dalších 40 produktů. Samoopalovací přípravky ji stojí každý rok 1000 dolarů. Opálení je pro ni druhá důležitá věc - na rozdíl od Candice, která má pro změnu obsesi po bělení kůže.

"Chodila jsem pozdě do školy, protože si máma musela dokončit make-up. Už je bez práce rok, ale raději si koupí make-up, než aby zaplatila účty a hypotéku." říká dcera. Poslední kapka je, když si Maureen chce nechat vytetovat svoje oblíbené zelené linky jako pernamentní make-up....

Nejšílenější úchylky uvidíte každý čtvrtek od 20.15.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.