Nejlepší seriálové dvojice za rok 2013!

Setkáváte se s nimi dnes denně. Jednou spolu jsou, za chvíli zas ne. Jde to s nimi od desíti pěti, nicméně si přejeme, aby se na konci zrovna tihle dva dali dohromady. Podívejte se na nejlepší seriálové dvojice roku 2013!

Emily Thorne a Daniel Grayson

Pomsta. Oblíbený americký seriál, který podle Twitteru sledují i ostatní celebrity, nám představil hned v první sérii dvojici, která toho má více společného, než by se mohlo na první pohled zdát. Emily přichází do milionářské čtvrti v utajení pomstít svého otce. Je to v podstatě pěkná mrcha, ale rozhodně není v seriálu jediná. Daniel se vrací na léto z Harvardu a v jedné chvíli pronese k Emily větu, která vypovídá o všem: "Jsem rád, že jsem poznal někoho, kdo o mé minulosti neví vůbec nic."

Bette a Tina z lesbického světa

Bette je arogantní úspěšná třicátnice, která se svojí krásou může mít, cokoliv chce. Chtěla dítě s Tinou, s kterou je sedm let. Z Tiny se tak stane žena v domácnosti, která se připravuje na své první dítě, zatímco Bette vydělává peníze. Ve své galerii narazí na sexy truhlářku a nevěra je na světě. Ty dvě jsou jako voda a oheň a nikdo do poslední chvíle netuší, jestli spolu zůstanou nebo si každá najde nakonec někoho jiného. Obě dvě však přiznávají, že kromě dítěte je pojí obrovské emociální a sexuální pouto. Seriál Láska je láska jste mohli sledovat na Prima love.

Penny a Leonard z Teorie velkého třesku

Když tuhle blondýmu kluci poprvé potkali u výtahu, nebyl to jenom Leonard, který z ní byl jako správný matfyzák úplně paf. Nicméně on jediný měl tu výdrž, aby Penny jednoho krásného dne (spíš noci) zdolal. Zem se otřásla. Pravidla fyziky se vypařila a Leonard prožíval svoji osobní pohádku, zatímco Penny se cítila trochu "podivně"... Teorii velkého třesku uvidíte každé pondělí, úterý a ve čtvrtek od 21.15 na Prima Cool!

Castle a Kate Beckett

Sebevědomí z něj prýští ze všech stran, je to docela pěkný chlap a život bere jako jednu velkou inspiraci k tomu, aby mohl napsat další oblíbenou detektivku. Prostě chlapík, kterého byste v těch nejhorších dnech nejraději propleskli. Policejní vyšetřovatelka Kate by ho ale bez rozmyšlení nejraději zabila. Než pochopili, že nenávist má k lásce nebezpečně blízko, trvalo jim to celých pět sezon. A tuhle pátou můžete sledovat na Prima love v úterý ve 20.55!

Dexter a Hannah, s kterou půjdete do kytek

Dexter má za sebou několik neslavných eskapád s ženami, které jsou vždycky o něco šílenější než on sám (až na Ritu). A právě teď potkává ženu, krásnou blondýnu, květinářku, která má nejraději květiny s jedem. Jenže travička Hannah McKay Dextera doslova očaruje. Minimálně jedna věc je spojuje a vypadá to na magickou a fatální záležitost pro oba dva. Společným jmenovatelem je brutalita – znáte ty nejdrsnější scény z Dextera? Dextera sledujte v neděli večer na Prima Cool!

Sex ve městě s panem Božským

Ano, ano. Zase ten fenomenální Sex ve městě, který nás nepřestane bavit.PanBožský alias John je další charismatický muž s naditým kontem, což je, co si budeme povídat, jedině plus. Zatímco Carrie prožívá lehce hystericky svoji třicítku na krku. Jemu už nějaký ten pátek táhne na staromládeneckých čtyřicet let a notně si to užívá. Ani jeden nechce dělat ústupky ze svého partnerského očekávání, a proto se ti dva nemůžou dát tak dlouho dohromady. A Carrie nakupuje a nakupuje... Sex ve městě sledujte na Prima love každý všední den ve 21.50!

Chuck Bass a Blair Waldorf

Dvě děti ze zbohatlické rodiny, které šikanuje tzv. Super Drbna. Svět newyorské smetánky znají dobře jako své boty. Oba dva si jdou za svým cílem a to doslova přes mrtvoly. Jenže do jejich životů se neustále připlétají další a další osoby, které se vehementně snaží, aby to tihle dva vzdali. A přesto můžete vzít jed na to, že na jediný pár, Blair s Chuckem, se v seriálu Super Drbna můžete stoprocentně spolehnout. Jistota je to stejná, jako že slunce druhý den vyjde nad obzor. Stejně jako se můžete spolehnout na to, že Blaiřin esenciálně klasický styl nikdy nevyjde z módy.

Poslední řadu Super Drbny můžete sledovat každou sobotu v 9.35 na Prima love!

Pamela a Bobby ze sprchy

Znělku Dallasu si pamatujeme všichni. Zatímco my se těšíme na další šarvátky mezi hodným Bobbym a zosobněným zlem Džejárem, vztah Bobbyho s Pamelou vykvétá do těch nejrůžovějších vrstev, které manželství s milionářem může mít. Pamela na dvě sezony Bobbyho ztratila. A Bobby pak musel kvůli rozzuřeným fannynkám rychle najít způsob, jak se k Pamele vrátit. Nicméně ani Pamela nebyla jeho jedinou láskou. Takový je život. Tedy pardon, takový je Dallas. Sledujte ho každý všední den na Prima love v 16.35!

Doktůrci a jejich Bro-mance!

... A vítězem se stává J.D. a Turk, kterému J.D. neřekne jinak než čokoládový medvídku! Ti dva jsou nejlepší kamarádi a jejich přátelství na život a na smrt neohrozila během žádného seriálu ani jedna žena. Zpívají spolu zamilované songy o "lásce mezi dvěma muži" a mají svoje vlastní hlášky. "Orééél!" je jedna z těch nejoblíbenějších...

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.