Seriály a filmy

15. srpna 2011 16:35

Petr Souček

Nedělní večer byl na Prima Love pro lásku jako stvořený

Společnost FTV Prima nabídla divákům na svém vyprofilovaném kanálu Prima LOVE ojedinělý televizní projekt sledující život několika lesbických žen v americkém městě Los Angeles.

Seriál Láska je Láska dokázal svým úspěšným startem, že tento seriál na obrazovky Prima LOVE rozhodně patří.

Láska je Láska

Nedělní večer na Prima LOVE patřil lásce, konkrétně novému seriálu Láska je Láska. Vstup na televizní obrazovky se mu opravdu podařil. Úvodní díl nového seriálu byl s 2,30% share a 65.490 diváky v cílové skupině D15+ druhým nejsledovanějším seriálemv čase po 20:00 od začátku vysílání nové televizní stanice. Mezi ženami 15-44 dosáhl podílu na trhu dokonce 3,34%.

Prima LOVE za celý minulý týden

Nedělní vysoká sledovanost však nebyla jediným úspěchem, který stanice zaznamenala. Nové televizní stanici se dařilo v průběhu celého týdne. V cílové skupině ženy 15-44 zaznamenala Prima LOVE nový primetimový rekord – průměrná týdenní hodnota podílu na trhu v prime time (18:00-23:00) - 1,77% - byla nejvyšší od počátku vysílání. Ukazuje se, že Prima Love si získává stále širší publikum a pokračuje v rostoucím trendu.

Prima COOL za celý minulý týden

Výsledky „staršího bratra“ Prima COOL stojí rovněž za povšimnutí. Týdenní share v cílové skupině D15+ (3,78%) i D15-40 (7,47%) byl 4. nejlepší od počátku vysílání.

Mladé televizní stanice skupiny Prima se tak úspěšně zařazují mezi stálice televizní zábavy.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.