Navždy a daleko. Romantika s Nicole Kidman a Tomem Cruisem

Vzpomínáte ještě na hollywoodskou dvojici Toma Cruise a Nicole Kidman. Pár tvořili skoro jedenáct let. Pro svět byl jejich rozvod šokem, stejně tak jako pro Nicole, která během rozvodu potratila jejich první společné dítě.

Nicole Kidman nebyla Cruisova první mnaželkou, Tom už byl tři roky ženatý s herečkou Mimi Rogers, která ho přivedla ke scientologické církvi. Nutno podotknout, že zrovna církev byla údajným důvodem k dalším dvěma rozvodům. Nicole s Tomem během svého manželství adoptovali dvě děti, ale první společný potomek se jim stále nedařil počít. Když se během desátého výročí rozváděli, Nicole potratila ve třetím měsíci.

Fakt je, že Tom s Nicole byli jednu desítku let synonymem hollywoodského páru, který spolu hrál i ve filmu. Kromě snímku Navždy a daleko, který uvidíte na Prima love v sobotu ve 20.15, je fenomenální režisér Kubrick obsadil do filmu Eyes Wide Shut, který byl velice kontroverzní.

Podobné články

Navždy a daleko, romance s perfektní hudbou

Irský rolník Joseph Donelly a bohatá Shannon, které se příčilo žít jako zámožná anglická dáma svázaná stovkami zákazů, příkazů a omezení, opustili společně koncem minulého století Anglii a vydali se do Ameriky, aby se, podobně jako stovky dalších, pokusili získat kus vlastní půdy. Růžové sny o zemi zaslíbené se však velmi rychle roztříští o drsnou realitu. Dvojice musí žít v nuzných podmínkách a tvrdou prací si vydělávat na živobytí i na cestu do Oklahomy, kde ještě lze získat půdu. Zažívají krátké okamžiky štěstí i hořkých proher – a přestože se jeden druhému líbí, stále k sobě nemohou najít cestu...

Na Prima love uvidíte romanci s Nicole Kidman a Tomem Cruisem přesně v sobotu ve 20.15!

Podobné články

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.