Nafoukaná hvězda z Sherlocka Holmese? Svoje fanoušky miluje a fotí se nimi!

Sherlock Holmes je řádně komplikovaný patron. Nicméně jeho představitel Jonny Lee Miller bude asi výrazně větší pohodář. Fanoušků se navíc zřejmě nebojí. Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20:15 na Primě LOVE.

Amerického Sherlocka Holmese jsme vám představovali mimojiné jako běžce maratonů, bojovníka za lidská práva a bývalého manžela Angelina Jolie, ale i jako člověka, který má rád roztodivné věci. Hlavně na jeho Instagramu najdete plno zábavných fotek, například s mrtvolami (těmi seriálovými), nebo hady různých velikostí.

Volnomyšlenkář Johnny Lee Miller se tak rozhodně nebojí být v užším kontaktu se svými fanoušky, kteří ho milují třeba už od jeho nejslavnějšího filmu Trainspotting, ti mladší ho znají jako seriálového detektiva, kterému drogy a logické myšlení nejsou cizí.

Johnny na svém Instagramu tak zveřejnil několik fotek se svými fanoušky, s kterými se vyfotil na newyorském comic conu.

Ani se nebojí poodhalit svůj osobní život. Tmavovlasá dáma je jeho manželka – herečka a modelka Michele Hicks. Na snímku z konce léta je i jejich syn Buster Timothy.

Pohodička na natáčení

Ostatně dobré vztahy má Jonny patrně i se svou seriálovou parťačkou – respektive její představitelkou Lucy Liu. Zdá se, že si obě herecké hvězdy dobře rozumí.

Náhodné terče nebo vytipované oběti?

Zatímco fotky z natáčení vypadají jako pořádně zábava, Joan Watson a Sherlock Holmes budou mít v dalším dílu co dělat. Jsou totiž na stopě snipera!

Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20:15 na Primě Love.

Sdílejte článek
Štítky seriál Sherlock Holmes

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.