Na Prima love uvidíte premiérově Myšlenky zločince

Policejní jednotka, která se pokouší během řešení kriminálního případu nahlédnout do strašidelných myšlenek vrahů. Jendotka je sice profesionální, ale někdy musí řešit i svůj vlastní život. Nikdo totiž není dokonalý. Myšlenky zločince uvidíte dnes ve 20.05 na Prima love.

Pondělní večer bude na Prima love zasvěcen hledání kriminálníků. Myšlenky zločince ovšem nejsou jen o hledání lidí, kteří překročili zákon. Sami se přesvědčíte o tom, že tento seriál má i edukativní charakter. Vysoce profesionální jednotka se snaží nahlédnout do myšlenek zločinců. Pochopit jejich myšlení, aby je mohli co nejrychleji dopadnout.

Oběť s lobotomií

Na stole se jim válí velice zajímavý případ, který bude nutné vyřešit. Vypadá to, že jejich agenti vyšetřují vraždu mladíka, který byl evidentně týrán. Vše nasvědčuje tomu, že na něm byla provedena amatérská lobotomie…

Speciální tým FBI na profilování má konečně nového sekčního šéfa, kterým se stal Mateo Cruz. Ještě ráno s ním Jennifer běhala, ale nezmínil se jí, že bude jejím nadřízeným. A Jennifer si nechá pro sebe, že Cruze zná… Tým je povolán do Baltimoru v Marylandu, kde byl nalezen mladík, který přežil laický lékařský zákrok vypadající jako lobotomie.

S týmem jede i nový sekční šéf Mateo Cruz, aby viděl své podřízené v akci. Zatímco tým hledá stopy a snaží se najít místo, kde byl mladík držen, Derek Morgan se s ním snaží komunikovat. Mladík nedokáže mluvit, ale pomocí mrkání a komunikační tabulky Derek zjistí, že se jmenuje Sam Carter. Navíc se dozvídá, že Sam nebyl držen sám, ale byla s ním i dívka, což už zjistili i agenti David Rossi a Jennifer Jareau, kteří našli místo, kde byl Sam vězněn. Lékař odhalil, že Sam má v oku implantovanou miniaturní kameru, a Derek Morgan napíše na papír, že ví, kdo je pachatel. Pachatel jasně odpoví tím, že video z kamery se vzkazem od FBI pustí na internetu. Sestavený profil ukazuje na muže, který prošel stejným zákrokem…

Myšlenky zločince uvidíte již dnes na Prima love ve 20.05!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.