Na narozeniny Gábiny Partyšové přišlo 17 tisíc lidí

Netradiční oslavu narozenin letos zvolila Gábina Partyšová, která se v sobotu 9. června vydala v barvách Prima love na charitativní Avon Pochod.

Za šťastné konce a nadějné začátky totiž společně s ní pochodovalo Prahou 17 tisíc účastníků. Letošní ročník Avon Pochodu proti rakovině prsu trhal všechny rekordy. Prima love se k němu připojila jako mediální partner a i naši diváci tak podpořili tuto charitativní akci.

Na startu se návštěvníci mohli setkat nejen s Gábinou Partyšovou, ale také s další novou ambasadorkou za Prima love – Ivanou Gottovou. Pochodovou tuniku dále oblékly Simona Stašová, Lenka Termerová, Aňa Geislerová, Táňa Vilhelmová, Tereza Brodská, Mahulena Bočanová, Martha Issová, Monika Absolonová i módní návrhářka Taťána Kovaříková.

Pásku přestřihly i tváře Avon Cosmetics – topmodelka Daniela Peštová a herečka a zpěvačka Alžbeta Stanková, která přišla i s dvouměsíční dcerou Betynkou. Malou Betynku i všechny přítomné zaujala nejen krásná trička, ale i speciální rytmická vejce, která dodala letošnímu pochodu zvuk.

Generální ředitelka Avon Cosmetics Beatrice Radu rovněž předala šek v hodnotě 5 milionů korun partnerským organizacím Mamma Help, Alianci žen s rakovinou prsu a Asociaci mamodiagnostiků. Avon Cosmetics, který letos celosvětově slaví 20 let boje proti zákeřné rakovině prsu, věnoval v České republice na boj proti této nemoci 76 milionů korun!

Příští pochod se koná 8. června 2013, takže už teď si toto datum můžete rezervovat ve svém kalendáři.

Reportáže o letošním charitativním Avon Pochodu si můžete prohlédnout v těchto videích:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.