Na Love uvidíte sexy kuchařský fenomén – Nigellu Lawson!

V televizním kuchařském světě se nejčastěji objevují muži. Znáte Jamieho Olivera a Gordona Ramseyho, na Prima love však od této neděle v 17.10 uvidíte krásnou ženu Nigellu Lawson.

Na Prima love od neděle můžete sledovat kuchařskou show Nigelly Lawson. Bohyně britských kuchyní a domácností, jak se jí lidově říká, kuchtí jednoduché a rychlé dobroty. Pořad Nigella vaří rychlovky je už čtvrtým seriálem o vaření, ve kterém se o své recepty, rady, tipy a triky dělí oblíbená britská televizní kuchařka.

Tentokrát jsou na pořadu jednoduché dobroty, které jsou především nenáročné a rychlé na přípravu. Nigella vystupuje jako bezvadná, důvtipná a přitažlivá hostitelka.

Pořad vyhrál i cenu Emmy

Kromě vysoké sledovanosti se seriál v roce 2008 dočkal také dvou nominací na cenu Emmy v kategoriích Nejlepší lifestylový pořad a Nejlepší moderátor/moderátorka lifestylového pořadu. Jedna z nejpopulárnějších britských moderátorek letos v lednu oslavila čtyřiapadesáté narozeniny. Prohlašuje o sobě, že není žádnou šéfkuchařkou nebo dokonce profesionálně vyučenou kuchařkou. Její kvalifikací je, že ráda jí. Přesto nebo právě proto se stala královnou nejen britských kuchyní a počet jejích vlastních pořadů o vaření se blíží desítce.

Čím se liší od svých mužských kolegů?

1) Její pořady o vaření jsou protkány požitkářstvím a labužnickým užíváním si. To v kombinaci s jejím šarmem tvoří základ jejího úspěchu.

2) Ačkoliv byste od Nigelly, která skvěle vypadá, očekávali, že bude svým divákům předkládat samá zdravá jídla, opak je pravdou. Nebojí se hříšně skvělých tučných jídel stejně jako sladkého.

Nigellu berte jako takový malý dárek ke třetím narozeninám Primy love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.