Seriály a filmy

11. července 2016 22:00

Petra Kloidová

Na dietě? Ani náhodou. Tiffani Thiessen vařila i s Castlem!

Jsou hvězdy, které žijí o salátech a cukr si drží od těla v totálně bezpečné vzdálenosti. Tiffani Thiessen mezi ně však zřejmě nepatří. Představitelka Elizabeth Burke ze seriálu Ve službách FBI má parádní postavu, nicméně do světa hlásá, že si jídlo umí řádně užít.

Další díl seriálu Ve službách FBI uvidíte ve středu od 20.15 na Prima Love.

Vařila s Nathanem

Ostatně Tiffani není jen herečka a bývalá modelka, ale před časem naskočila i do populárního trendu televizního vaření a má vlastní pořad Dinner at Tiffani´s na Cooking Channel. Show, v níž Tiffani vaří se slavnými hosty, měla premiéru loni v březnu.

A během první řady Thiessen kuchtila třeba s Nathanem Fillionem, kterého můžete vidět každé úterý na Prima Love jako Richarda Castla. Pozvala si i Jasona Priestleyho neboli Brandona Walshe z devadesátkové hitovky Beverly Hills, kde několik řad hrála. A show se zúčastnil i Tiffanin “manžel” ze seriálu Ve službách FBI Tim DeKay – a to rovnou s celou svou rodinou. Dinner at Tiffani´s se navíc zřejmě chytila, neb během letoška odstartuje druhá řada!

Co má ráda?

Tiffani navíc vede i vlastní webové stránky, kde kromě rodinných snímků sdílí i tipy na různé rukodělné vychytávky – třeba valentýnky nebo domácí dekorace – a opět také jídlo. Fanouškům tak prozradila třeba to, že miluje marshmallows, které umí připravit i doma.

Sladké oslavy

Na sladké si navíc patrně v rodině nepotrpí jen ona, jak vidno z fotky pořádného dortu k prvním narozeninám malého Holta.

A cukrovou náloží před pár dny Tiffani oslavila i 4. červenec.

Děláme vám chutě? Tak nezbývá, než se vydat do kuchyně.

Další díl seriálu Ve službách FBI uvidítě ve středu od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.