Myšlenky zločince: Výslech svědkyně Derekovi vyrazí dech!

Důležitý proces se sériovým únoscem a vrahem je na spadnutí. A Dereka Morgana čeká nepříjemná záležitost. Musí v psychiatrické léčebně vyslechnout klíčovou svědkyni, Dariu Samsen, kterou psychopat také věznil. Než si dáte další díl, připomeňte si „Dariin“ případ.

Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20.15 na Primě LOVE.

Násilník jí zničil život

Daria Samsen byla původně univrerzitní studentkou a příležitostnou servírkou, která měla skvělý vztah se svou sestrou. Všechno se ale změnilo ve chvíli, kdy poznala Joea Bachnera. Týpka, který s ní jeden večer flirtoval a později ji nalákal do auta a omámil.

Vzpomínky na dramatický útěk

Daria se probudila jako zajatkyně v jeho domě. U mladé ženy se rozvinul stockholmský syndrom – do svého trýznitele se zamilovala. Nakonec se ale nechala přesvědčit od Carrie, jedné z dalších zajatkyň, a pomohla jí s útěkem. Bachner je ale pronásledoval. Carrie postřelil, unikla jen Daria, již srazilo auto.

Co se dělo v domě hrůzy?

Když se probudila v nemocnici a překonala prvotní šok, dovedla elitní detektivy k pachateli i domnělému komplici. Hotchner a spol. díky tomu zachránili Carrie, nicméně zůstaly ještě některé otázky… Daria je v procesu klíčový svědek. A její výpověď přinese jedno velké překvapení.

Jaké?

Uvidíte už v pondělí od 20.15 na Primě LOVE v dalším dílu seriálu Myšlenky zločince.

Sdílejte článek
Štítky seriál Prima Love krimi

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.