Seriály a filmy

20. listopadu 2016 22:00

Petra Kloidová

Myšlenky zločince: Představitel dr. Reida nasadil těžký kalibr na fanynky

Job agentů kolem Aarona Hotchnera není nikdy pohodička a nervům úplně neprospívá. Ale další případ bude pořádně drsný. Co nejlepší z nejlepších čeká? Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20.15 na Primě LOVE.

Náboženský fanatik je na krvavém tahu.

Tým se tentokrát vydá do texaského Silvertonu, kde bylo zavražděno několik prostitutek. To, co se zpočátku může zdát jako mafiánská záležitost, nicméně dostává překvapivé obrysy… Vyplouvá totiž najevo, že vraždy má pravděpodobně na svědomí náboženský fanatik!

Agenti spadnou do pěkné kaše!

Agenti hrají o čas, pachatel může kdykoliv zavraždit novou oběť… Nikdo však netuší, jak dramatická situace je čeká! Při střetu s pachatelem či pachateli totiž půjde o krk hned dvěma členům týmu! A to konkrétně Morganovi a Reidovi! Co si na ně monstra připraví?

Matthew Gray Gubler rozněžnil fanoušky!

Zatímco seriálová zbraň, která (snad) zachrání Reidovi krk, je zatím tajemstvím, na své fanoušky jeho představitel nedávno zaútočil totální roztomilostí. Na instagramovém účtu si totiž vyvěsil “fotku bez trička”, která nicméně pochází z rodinného archivu. Tady totiž bylo nyní charismatickému a vtipného týpkovi maximálně pět.

Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20.15 na Primě LOVE.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.