Myšlenky zločince: Jak šel čas s Jennifer Love Hewitt?

Už nějaký ten pátek je posilou týmu elitních agentů v seriálu Myšlenky zločince Kate Callahan v podání herečky Jennifer Love Hewitt. Než si dáte další díl, mrkněte, jak šel čas touto hvězdou.

Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20.15 na Prima love.

Jennifer v akci

Jennifer Love Hewitt se v showbyznysu pohybuje prakticky od dětství. Už jako slečnu si ji můžete pamatovat třeba z komedie Sestra v akci 2. Psal se rok 1993 a Jenn bylo 14.

První krůčky

Jedna z jejích prvních dospělejších rolí přišla díky seriálu Správná pětka, teenagerské záležitosti s pěti sourozenci, kteří přišli o rodiče. Jenn si tu zahrála roli Sarah Reeves Merrin, přítelkyni jednoho ze sourozenců. Mladá herečka se Správnou pětkou strávila čtyři roky – Sarah začala hrát jako šestnáctiletá a rozloučila se s ní ve dvaceti.

Jen jako čtrnáctiletá v Sestře v akci

Největší trhák

Ještě v době, kdy natáčela Správnou pětku, Jenn ztvárnila hlavní roli v hororu, který má zásadní místo v její kariéře. Tajemství loňského léta o skupince teenagerů, kteří čelí zákeřnému a tajemnému vrahovi, se v druhé polovině 90. let stalo slušnou hitovkou a tehdy osmnáctiletá Love Hewitt se jí řádně proslavila. A nutno podotknout, že tu byla pořádně sexy.

Nekalá hra

Vysloveně za sexbombu pak byla Jennifer ve svých dvaadvaceti v komedii Před svatbou ne. Hrála povedenou dceru neméně vykutálené matky v podání Sigourney Weaver. Dámy se tu “živily” tak, že zatímco matka se opakovaně vdávala za movité chlapíky, její dcera je těsně po svatbě svedla… A obě si díky rozvodům přišly na slušné peníze.

Krátkovlasé období

Pořádnou proměnou image pak prošla už o dva roky později v tklivé romantice Láska na druhý pokus. Tady navíc předvedla i další ze svých talentů – a zazpívala. Ostatně první album vydala už počátkem 90. let.

Posel ztracených duší

O pár let po Lásce na druhý pokus už ale bylo všechno jinak. A takto herečka vypadala na promo fotografiích ke 4. řadě seriálového hitu Posel ztracených duší.

Podobný, lehce zesvětlený účes měla i v roce 2012, v první řadě seriálu Laskavý dotek.

Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.