Myšlenky zločince budou vyšetřovat reálného Dextera

Třináctá epizoda deváté řady populárního seriálu Myšlenky zločince se ponese v oblíbeném tématu všech seriálových milovníků. V Clevelandu totiž řádí někdo jako seriálový Dexter. Zabíjí jen vrahy. Speciální jednotka FBI bude v pondělí ve 20.15 na Prima love zjišťovat proč.

Myšlenky zločince se tentokrát dotknou oblíbeného příběhu televizní pop kultury. Není tomu totiž tak dávno, kdy jsme napjatě sledovali poslední sérii o masovém vrahovi, který zabíjel vrahy. Dexter svůj kodex dodržoval poměrně snadno a za jeho vražděním byl dobrý důvod. V Clevelandu se momentálně odehrává něco podobného. Přijít na důvod, proč ve městě mizí banda kriminálníků jako pára nad hrncem, má za úkol speciální jednotka FBI.

Kdo zabíjí členy gangy a násilníky?

Člen FBI, David Rossi, musí před šetřením clevelandského ostřelovače nejdřív vyřešt osobní záležitosti. Proto jede do Los Angeles, aby našel svého přítele z války Harrisona Scotta, který opustil dům pro veterány. Rossi se obává, že Harrison začne znovu pít a skončí opět na ulici. Když ho konečně najde, zjistí, že Harrison by chtěl vidět svého vnuka, ale jeho syn se k otci chová nevlídně.

Zatímco Rossi řeší svůj soukromý případ v Kalifornii, zbytek týmu odlétá do Clevelandu. Zde začal řádit střelec, který zabíjí jen členy gangu, drogové dealery a násilníky. Agenti mají nelehký úkol, neboť posledním zastřelením muže pomohl střelec týrané ženě, které trestní a soudní systém vůbec nepomohl. Žena navíc odmítne sdělit agentům mužovu podobu a doufá, že ho agenti nedopadnou... Penelope Garciaová zjistí ze záznamů městských kamer značku pachatelova auta. To patří Cliffordovi Walshovi, který před deseti lety přišel o manželku a syna. Vrah jeho rodiny měl být za tři měsíce propuštěn z vězení, ale byl zabit při rvačce...

Podívejte se v pondělí na Prima love ve 20.15! Nahlédněte s námi do Myšlenek zločince

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.