Milujete sladké? Tak si nenechte ujít reality show Sladké pokušení!

Prima love přichází s další reality show o sladkém ráji! Moje vlastní sladká svatba – Katherine a Sophie jsou sestry, které si splnily sen a otevřely si vlastní pekárnu. Specializují se na oblíbené cupcaky. Vzdaly se svých bývalých profesí a teď vyrábějí ty nejlepší dortíčky v okolí!

Prima love každé pondělí zasvěcuje reality show, která ukazuje, jak funguje sladký průmysl. Několik týdnů jsme sledovali chod těch nejlepších cukráren na světě, které vyrábějí nejlepší dorty. Teď se přesouváme k malým dortíčkům, kterým se říká cupcaky. (I když sestry umí udělat i obrovské dorty!) Na Prima love v pondělí ve 20.15!

Sophie a Katherine, sestry a zároveň obchodní partnerky, se rozhodly splnit si sen – vyrábět ty nejlepší cupcaky. Katherine se bude brzy vdávat, ale pro samé organizační záležitosti se svatbou v obchodě moc nepomáhá. Podle Sophie Katherine jen zmatkuje. Svatba se bude konat v Kalifornii a Sophie pro Katherine vyrobí svatební dort, který bude mít 3 m a bude z více než 5 tisíc cupcaků. Je to však supertajný projekt, a tak to Sophie nemá vůbec jednoduché.

Svatební den a cukrářská katastrofa

Svatební den nastal. Venku je krásně a všechno zatím klape. Jen doprava dortu není snadnou záležitostí. Musí se stěhovat na rampě nadvakrát. Fondán odpadával a do toho Sophii stále volá rozčílená Katherine. Sophie se také musí učesat a obléknout, ale pak se musí ještě pustit do opravy dortu. Dalším problémem je, že Katherine se najednou nevejde do šatů. Je to boj, který nakonec vyhrála. Matka vypadá také velmi dobře a obřad se vydařil. Sophie musí rychle dozdobit dort... Jak taková snaha a boj se sladkými mlýny dopadne?

To uvidíte na Prima love v pondělí ve 20.15 v reality show Sladké pokušení!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.