Meredith Grey z Chirurgů ukázala ve svých letech skvělou postavu!

Ač ji po světě proslavil „outfit“ v podobě lékařského pláště a chirurgických „doplňků“, v reálu herečku Ellen Pompeo móda dost baví. Mrkněte na pár šik fotek, které nedávno zveřejnila. Další díl seriálu Chirurgové uvidíte v neděli od 22:20 na Prima Love.

Pařila s Nicole

Jako pořádná vamp dračice Ellen působila třeba na oslavě narozenin Nicole Richhie. S natočenými vlasy v sexy střižených šatech to šestačtyřicetileté herečce tuze seklo.

Ellen Pompeo už jste mohli jednou vidět, že móda ji rozdhoně není cizí, naopak. Nedávno se tak na Instagramu pochlubila s krásnými fotkami ve venkovském stylu, kde ji pózovaly dokonce i slepice. Jak se to krásné herečce povedlo sice netušíme, ale přinášíme vám poslední fotografie z focení, které bylo více než sexy.

Pozvánka na novou sezónu

A na závěr přece jen jedna záležitost v plášti. Ellen nedávno pozvala fanoušky ke sledování (už) 13. řady populárního seriálu. A to rovnou scénkou se svou kolegyní Camillou Luddington alias Jo Wilson.

Amelia spojí síly se Stephanií

A co přinese další díl slavného seriálu? Meredith se snaží najít chůvu, neboť chce navštívit Dereka. A obzvlášť komplikovaný případ čeká Amelii a Stephanii – musí spojit všechny síly, co mají, aby ho zvládly.

Další díl seriálu Chirurgové uvidíte v neděli od 22:20 na Prima Love.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.