Meg Ryan a Annette Bening vám ukážou, kdo jsou Ženy!

Jsou čtyři jako holky ze Sexu ve městě. Mají za sebou úspěšnou kariéru a některé z nich si myslí, že i úspěšné manželství. Třeba taková Meg Ryan, která se až "na nehtech" dozví, že manžel jí je nevěrný. A jak se takové ženy zachovají? To uvidíte na Prima love v neděli ve 20.15!

Ve filmu Ženy se sejdou hvězdné herečky v čele s Meg Ryan a Annette Bening, které jsou hrdinkami klasického příběhu o skupince kamarádek z New Yorku. Předlohou byl film George Cukora z roku 1939 a divadelní hra Clary Boothe Luce z roku 1936. Ženy jsou hlavně o ženském přátelství.

Kamarádky na život a na smrt

Mary (Meg Ryan) má podle všeho na první pohled ideální život: krásný dům, rozkošná dcera, úspěšný manžel a částečný úvazek návrhářky v oděvní firmě. A navíc se může spolehnout na své úžasné kamarádky, především na nejlepší přítelkyni Sylvii (Annette Bening). Ta má velký šmrnc, sarkastický humor a je šťastně svobodná a úspěšná. Do jejich věrné trojky patří ještě Edie (Debra Messing), výstřední žena, která dělá matku kamarádkám i svému stále se rozrůstajícímu potomstvu.

Dále je zde humoristická esejistka Alex (Jada Pinkett Smith), okouzlující lady se zvláštním darem říkat lidem věci, které rozhodně nechtějí slyšet.

Muž chce být první láskou ženy, žena poslední láskou muže.

To říká Victor Hugo. Takový případ je bohužel i manžel Meg Ryan. Ta se na manikúře dozví naprostým omylem, že její bezchybné manželství vlastně není tak bezchybné, jak si myslela. Manžel má milenku. Milenka je krásná Eva Mendes s plnými křivkami a smyslnými rty. Nikoho nepřekvapí, že je to úplný opak samotné Meg Ryan, jak to tak bývá.

Pro ženu, kterou jednou miloval, udělá muž snad všechno na světě. Až na to, aby ji miloval znovu!

Rozchod je nevyhnutelný. Proběhne pár klasických rozchodových situací jako pyžamo-den, den, kdy prostě odmítáte vylézt z postele, ale i pár lahví alkoholu pro lepší zapomnění. Meg nakonec skončí v ženském ozdravném táboře, kde se seznámí s “hraběnkou” Miller, okázalou hollywoodskou agentkou a milovnicí marihuany, jejíž střízlivý přístup k životu se stane pro Mary inspirací. Když se Mary vrátí do New Yorku, začne znovu dávat dohromady svůj starý život, ale tentokrát s vědomím, co a kdo je v jejím životě nejdůležitější. Toto zjištění hraje zásadní roli ve chvíli, kdy se má setkat s člověkem, který jí ublížil nejvíc a jehož přítomnost jí ale také nejvíc schází: se Sylvií.

Zlepšete si poslední den víkendu komedií Ženy na Prima love ve 20.15 v neděli!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.