Marc Jacobs a sekáč. Co nosí Carrie v dnešním dílu Sexu ve městě?

Vztah Petrofského a Carrie dostal zase nový obrys. Zatímco se Carrie vynořila ze starosvětské romantiky Petrofského, dostala od něj životní nabídku. Chce, aby se za ním přestěhovala do Paříže.

Carrie už na začátku dílu s názvem Plác! dostane těžký úkol od své šéfové z Vogue, ta poprosí Carrie, aby jí sehnala partnera na jednu zimní party. Carrie z důvodu pracovních vztahů nemůže jinak, a tak se snaží zoufale ulovit jednoho z přátel Petrofského. Místo pohledného novináře zabývajícího se gastronomií se však mezi dveřmi právě začínající party objeví muž velikosti skřeta. A šéfová Carrie si až podezřele rychle padne do oka se stejně starým Alexandrem, který dělá Carrie doprovod...

Carrie také poprvé oficiálně představí Petrofského svým přátelům. Alexandr vytvoří famózní večeři v jeho luxusním loftu. Už během večeře se však ukáže, že přátelé Carrie si do noty s umělcem ve středních letech rozhodně nepadnou. Nemalou měrou v tom hraje roli i fakt, že se dozvědí, že půvabná novinářka píšící o sexu se možná bude stěhovat do Paříže...

Podívejte se na to, jaké pohádkové outfity oblékala Carrie Bradshaw v tomto díle:

Bleděmodré šaty Carrie Bradshaw jsou od Marca Jacobse. K studené modré se stříbrnými sněhovými vločkami se bezpochyby hodí stříbrné sandálkyManolo Blahnik. Béžová kabelka je od Bottega Veneta.

Krásné černobílé šaty, které měla Carrie na večeři u Alexandra, mají nádech retra. Nejsme daleko od pravdy, protože tyto šaty jsou opravdu "vintage". Tedy z druhé ruky. Boty jsou od italského mistra Giuseppe Zanottiho.

Pohřeb, po kterém se Carrie tak pohádala s Mirandou, měl alespoň jedno plus – krásný kabát značky Dolce and Gabbana. Černý vypasovaný kabát krásně podtrhla i kabelka s oblými křivkami od Laury Merkin (od stejné návrhářky jsou i kožené rukavice). Boty samozřejmě Manolo Blahnik.

Sledujte Sex ve městě každý den ve 22.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.