Manžel hlavní hrdinky Zločinů ze sousedství je nejlepší přítel herce ze Sběratelů kostí

Patrně nejbližší postavou Annabeth Chase je v seriálu Zločiny ze sousedství její manžel Jack Chase. Ostatně s rodinou je spjatý i děj seriálu – na jeho počátku se totiž Annabeth vrátila právě z rodičovské dovolené. Než si dáte další díl, mrkněte na pár zajímavostí o představiteli Jacka.

“Manžel” hlavní hrdinky Zločinů ze sousedství umí zpívat!

Další díl seriálu Zločiny ze sousedství uvidíte v pátek od 20.15 na Prima Love.

Kvůli herectví opustil školu

Jacka hraje Christian Kane. Rodilý Texasan s indiánskými předky přišel na svět 27. června 1974 v Dallasu. V mládí se věnoval wrestlingu a fotbalu, později na nějakou dobu zakotvil u studia historie umění, ale nakonec u něj zvítězila vášeň pro herectví a ještě před závěrečmi zkouškami školu opustil.

Je to kamarád Boothe

První televizní role Christianovi přiletěla ve 23, kdy ztvárnil country zpěváka v seriálu Fame L.A. O něco později si zahrál také právníka Lindseyho MacDonalda v seriálu Angel. A právě při tomto natáčení se seznámil s Davidem Boreanazem, který tu měl hlavní roli upíra Angela, a stali se (prý) nejlepšími kamarády.

Davida můžete vídat na Prima Love jako Seeleyho Boothe ve Sběratelích kostí. Christian, který prý nikdy nebral žádné hodiny herectví, se později objevil i v dramatu Vysloužilí lvi, romantické komedii Líbánky či historické minisérii Na Západ a seriálu Dokonalý podraz.

Zpívá jako o život

Tento týpek nicméně není jen herec, ale také zpěvák pohybující se na pomezí country a rocku. Působil v kapele Kane, kterou spoluzakládal a jež má na kontě dvě alba, momentálně vystupuje pod svým celým jménem.

Další díl seriálu Zločiny ze sousedství uvidíte v pátek od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.