Máme pro vás první celou scénu z filmu 50 odstínů šedi!

Filmová společnost udělala divačkám další radost! Zveřejnila úplně celou scénu nového filmu 50 odstínů šedi, který už je teď díky knižní předloze naprostým fenoménem. Pojďte se podívat na scénu, kdy se Christian snaží poprvé sblížit s Anastasií.

Erotické trilogie, která začíná knižním dílem s názvem 50 odstínů šedi, se prodalo před 100 milonů výtisků po celém světě. S nadsázkou lze říct, že svět se díky literatuře se sado-masochistickým nádechem znovu naučil číst.

Na příběh nezkušené Anastasie, která potká až příliš zkušeného milionáře Christiana, čekají miliony diváků a divaček. Během nedělní americké sportovní (a pro Američany slavnostní) akce Super Bowl filmová společnost uvolnila novou verzi filmového traileru. To znamenalo i nové scény.

VIDEO jste mohli vidět tady

Jeden provaz, izolepu...

Dnes pro vás ovšem máme celou jednu filmovou scénu! Christiana nezkušená amatérská novinářka zaujme natolik, že se ji vydá navštívit na její brigádě v obchodě se zahradními potřebami. Ta je z toho mírně řečeno překvapená. On září sebejistotou, ona by se nejraději při vybírání provazů a izolep propadla někam hodně daleko pod zem...

Pan Grey si prostě zašel pro pár věciček, které nutně potřebuje...

Podívejte se na scénu sami:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.