Má slovanský původ a tchyni Sofii Loren – to je hvězda seriálu Rizzoli & Isles

Superchytrá, elegantní a sexy zároveň. To je Maura Isles v populárním krimiseriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně. Geniální patoložku, jež jde po boku své parťačky a přítelkyně Jane Rizzoli po krku i těm nejmazanějším zločincům, ztvárnila herečka Sasha Alexander...

Seriál Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně můžete sledovat ve středu ve 20.15 na Prima love. Postavu Maury Isles ztvárňuje Sasha Alexander – a jedná se o její nejslavnější roli. Možná o ní ale jako o herečce, ženě a manželce nic nevíte. Pak se právě teď můžete dozvědět pár zajímavých faktů.

Slovanské kořeny

Ačkoliv se Sasha narodila v Los Angeles, má evropské kořeny. Její rodiče jsou totiž italského a srbského původu. Sasha Alexander dokonce není ani její pravé jméno – čerstvě čtyřicetiletá kráska se roku 1973 narodila jako Susana Drobnjakovič. Ale pseudonym zní přece jen o něco efektněji a srozumitelněji v anglicky mluvící zemi.

Snacha Lorenové

V roce 2007 se Sasha provdala za Edoarda Pontiho. Že vám to nic neříká? Nu, italsko-americký režisér je synem producenta Carla Pontiho a superhvězdy Sophie Loren. Zda a jaké dýchánky spolu dvě slavné herečky pořádají, však není známo. Ponti a Alexander mají dvě děti – syna Leonarda Fortunata a dceru Luciu Sofiu.

Kámoška z Chirurgů

S kým chodí Sasha na kafe a party? Dost možná s Jessicou Capshaw alias doktorkou Arizonou Robbins z populárního „medicínského“ seriálu Chirurgové, který též můžete vidět na Prima love, a to v neděli ve 22.25. Jsou totiž nejlepší kamarádky.

Detektivky jsou jejím osudem

Zdá se, že Sasha má štěstí na role v kriminálkách. Už před Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně se totiž do myslí diváků zapsala jako agentka Caitlin Todd v Námořní vyšetřovací službě. Mihla se také v slavné Mission Impossible III. A pamatovat si ji můžete také jako Gretchen Witter z Dawsonova světa.

Co čeká Sashu v roli patoložky Maury Isles ve středeční epizodě? Vyšetřování vraždy mladé dívky, jejíž mrtvolu zasypali vápnem v kostele.

Vraha s Maurou odhalíte v dalším díle Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně na Prima love.

Podobné články

Podobné články

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.