Love: Chirurgové právě teď natáčí další řadu!

Úspěšný seriál Chirurgové natáčí už desátou řadu! Chirurgové se tak řadí mezi seriály, které mají v posledních letech nejvíce odvysílaných řad, tedy i vysokou sledovanost. Na Prima love můžete momentálně sledovat již osmou řadu. Jak natáčení vypadá? Na co se můžete těšit?

Seriál Chirurgové patří mezi top ten nejsledovanější seriály v Americe. Chirurgové začínali 27. března v roce 2005 a se svými dramatickými zvraty v ději se oprávněně drží již osmým rokem.

Tvůrci seriálu jsou k divákům velice štedří, proto už na podzim připravují desátou sérii, kterou ovšem rozdělí do dvou částí. S datem 26. září se rozjede nová série, která skončí v prosinci 2013. Aby toho nebylo málo, druhá část desáté série začne v únoru roku 2014.

Dva premiérové díly najednou!

Producentka Chirurgů Shonda Rhimes pro diváky připravila lahůdku, kterou dávkuje speciálně pro seriál Chirurgy už několik sezón. Diváci uvidí hned dva premiérové díly najednou.

První čtení scénáře 10. řady Chirurgů , Foto: @shondarhimes

První natáčecí den proběhl už 17. července!

Chirugové na Love budou dnes bojovat s nádorem u těhotné ženy

Zatímco Callie řeší případ mladíka jménem Tyler Moser, jež má nepřirozeně zahnutou páteř, v které už jeden implantát má, Meredith začíná pracovat na gynekologii, kde u těhotné pacientky objeví nádor na mozku. Případ pošle Derekovi, myslí si, že ho potěší, ale chyba lávky...

Seriál Chirurgové můžete sledovat v úterý na Prima love ve 23.25!

Víte, kdo vlastně je Dr. Mcdreamy?

Kdo se skrývá za chladnou Christinou Young? Vášnivá Sandra Oh!

Sukničkář a seriálový Chirurg, Alex Karev, má dvacet let jednu manželku!

Jak vypadá transplantace penisu? To vám ukáží Chirurgové

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.