Lidová tvořivost na internetu: Dejte DiCapriovi konečně Oscara!

Leonardo DiCaprio a jeho neproměněný Oscar je už několik let fenoménem internetu. Většina lidí si totiž myslí, že tenhle blonďák už na své poličce nějakého Oscara oprašuje. O to horší je, že ani tento rok Oscara nejspíš nezíská. Soucítí s ním celý svět. Lidová tvořivost ovládla internet!

V neděli 2. března se na červeném koberci objeví všechny filmové hvězdy, které na plátnech kin vídáte několik let, ale i úplní nováčci. Mezi ty však Leonardo DiCaprio už dávno nepatří. Skoro každý rok nám dokazuje, jak skvělý je herec. Filmoví recenzenti ho vychvalují do nebes, průměrný filmový divák dokáže rozpoznat, že to, co DiCaprio rozehrává za herecké sonáty během filmu, je obdivuodné. Stejně tak to udělal i tento rok ve filmu Vlk z Wallstreetu.

Zábavný opus na osmdesátá léta plná kokainu a lehkých děv na poli finančního byznysu měl velké problémy se do nominací jen dostat. Režisér snímku Martin Scorsese byl společností nařčen, že oslavuje bezpáteřní jednání Jareda Belforta, jehož podnikání bylo hluboko pod hranicí etiky. Vlk s Wallstreetu také prošel tvrdou cenzurou, ani ne tak kvůli scénám, které jsou někdy také na hraně, ale hlavně kvůli historicky největšímu počtu vyřčených vulgarismů na filmovém plátně.

Leonardo DiCaprio jako vlk z Wall Streetu. Foto: Bontonfilm

Pět nominací a ani jeden Oscar, to je nespravedlnost

První nominaci DiCapiro získal už ve 14 letech, kdy si zahrál postiženého chlapce po boku Johnnyho Deepa ve filmu Co žere Gilberta Grapa, o jedenáct let později to byla nominace za Letce, v roce 2007 nominace za Krvavý diamant. A ani jeden Oscar. Další rána zasáhne Leonardovo srdce nejspíše i tento rok. Kvůli srdceryvné roli Mathewa McConaughey v Klubu poslední naděje si dalšího Oscara nejspíš odnese právě on. Leonardo znovu ostrouhá. A internety si této nespravedlnosti řízené nejspíš z vesmíru povšimli!

Pobavte se s námi! A držte mu v neděli pěsti.

Je nám to líto, Leonardo DiCaprio!

Stále hledá svého Oscara

A sem bych si položil Oscara, kdybych nějakého měl!

Leonardo využil chvíle, kdy minulý rok Jennifer Lawrence upadla na schodech, když si šla pro svého prvního Oscara.

Holky od Oscarů se mu vysmály

Žádný Oscar? Plyšový slon už to asi nespraví...

Na co myslíš, Leo?

Co se Oscarů týče, DiCaprio je taková ztracená ryba v moři...

I Leonardo DiCaprio se musel pro roli Vlka z Wallstreetu proměnit. Stejně jako další nominovaní herci:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.