Leona Machálková si zamilovala Glee

Zpěvačka Leona Machálková nechyběla na křtu první knihy o seriálu Glee.

Na křtu knihy Glee – Jak to všechno začalo, který proběhl v karaoke klubu Friends, zazpívala spolu s kolegyní zpěvačkou Leonou Černou.

Kniha vyšla v době, kdy populární seriál mohou sledovat diváci Prima LOVE každé pondělí od 20 hodin.

Obě zpěvačky zazpívaly hostům své hity a netradičně přidaly i duet, k němuž se sešly poprvé v životě. Ústřední skladbu z filmu James Bond Zlaté oko ocenili přítomní hosté bouřlivým potleskem.

Seriál Glee se stal po odvysílání prvního dílu ve Spojených státech doslova kultovní záležitostí. Kromě vynikajících hudebních a hereckých výkonů se tvůrci zaměřili i na témata, jako jsou rasismus, homosexualita nebo různé formy diskriminace.

V roce 2009 měl seriál jednu chvíli dvacet pět songů v Billboard Hot 100 (nejvíce od dob Beatles), neoficiální hymny Don't Stop Believing se prodalo již přes 750 tisíc kopií a seriál každý týden sledovalo v průměru deset milionů Američanů.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.