Kůstka bude dnes zachraňovat svou čest a Rockwella!

Tenhle případ bude pořádné drama! Přitom už se zdálo, že je “vyřešený…” Jenže Kůstka zjišťuje, že chybně, což může mít fatální následky. Další díl premiérové 10. řady seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Cela smrti

48 hodin. To je čas, který zbývá Alexi Rockwellovi. Sedí v cele smrti, nedávno ho dopadli právě Kůstka a Booth. Jenže na poslední chvíli se objeví pochybnosti, zda Rockwell spáchal to, za co byl odsouzen. A Kůstka, která se za jeho život cítí zodpovědná, se vrhá na závod s časem, aby dokázala jeho nevinu.

Co mu přišili

Než zjistíte, zda se Kůstce a spol. zachránit člověka povede, připomeňte si pozadí případu. Rockwell byl chycen ve 13. díle 10. série a obviněn ze tří ohavných vražd.Tehdy pracoval v pekařství, které zaměstnávalo odsouzené zločince a usvědčilo ho i svědectví Temperance Brennanové. Jenže ta teď zjistila některé nové skutečnosti…

Tentokrát tedy bude vše na Kůstce. A my vám o ní prozradíme něco více. Víte třeba, co ji přimělo k tomu studovat antropologii?

Který film je pro Kůstku naprosto zásadní? Mumie z roku 1932! Právě tento snímek s excelentním Borisem Karloffem ji zavedl ke studiu antropologie. I když během své praxe vystupuje tak, že se zdá, že se ničeho nebojí, není tomu úplně tak. Kůstka má totiž strašný strach z hadů.

Další díl seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.