Kůstčin největší nepřítel se objeví na Štědrý den!

Kůstčin arcinepřítel je zpátky! V dnešním díle se na scénu vrací Christopher Pelant – geniální matematik a sériový vrah. Tentokrát se pokouší zničit školu plnou afgánských dívek dronem. Uvídíte ho v úterý ve 20.15. na Prima love!

Postrach vlády

Již jako velmi mladý prokázal Pelant své vysoké IQ a hackerské nadání dvěma opravdovými „majstrštyky. „Shodil“ web Senátu a později také zničil obranný systém Pentagonu. Tím ohrozil životy mnoha vojáků. Pelanta dopadli, odsoudili – ale rozhodně se ho nezbavili. Naopak! Pelantovu nenávist vůči FBI to ještě posílilo.

Vraždil už na střední škole.

Neštítí se ani vražd. Svou první oběť – poradkyni Carole Morrissey zabil už na střední škole. Důvod? Morrissey odmítla Pelantovi napsat doporučující dopis na vysokou. On se naboural do jejího počítače, napsal si dopis sám a poradkyni rozsekal a pohřbil. Dokonce si později zfalšoval online školní ročenky, aby vypadal hubeně, ač byl jako teenager obézní. A nezapadal do profilu vraha.

Krutá vynalézavost

Pelantova „práce stojí za to.“ Cizí mu nejsou ani nejodpornější způsoby vražd. V šestém díle sedmé série, kdy se v seriálu objevil poprvé, tak například ubil novináře Ezru Kranea a Dánku Inger Johannsen. V závěrečném díle osmé série zas zdrogoval Kůstčina přítele ze školy Ethana Sawyera, přesekl mu tepny a nechal ho napospas vlkům v lese.

Jde Kůstce po krku

A právě poslední zmíněná vražda se stala málem Kůstce osudnou. Pelant totiž namířil důkazy proti ní a nadaná antropoložka musela uprchnout a očistit své jméno. Jenže Pelant se ani po dalším „neúspěchu“ nevzdává. Stále nedopaden, vždy připraven ohrozit životy Brennan i jejich kolegů. Zastaví ho tentokrát?

Nenechte si ujít Štědrý den se Sběrately kostí na Prima love ve 20.15!

Šárka Novotná

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.