Kristin Davis

Kristin Davis je jedna z našich Love oblíbenkyň. Je jasné, proč – její postava Charlotte ze Sexu ve městě je obrazem klasické novodobé Elizabeth Taylor z New Yorku 21. století.

Kristin Laden Davis se narodila 23. února 1965. Její rané dětství bylo zatíženo smutnou zkušeností, rozvodem rodičů. Kristin byla jedináček, ale jelikož se její matka později vdala za Keitha Davise, profesora psychologie na University of South Carolina, Kristin tak získala tři nevlastní sestry.

Otec i s rodinou se přestěhoval za prací do města Columbia v Jižní Karolíně. Zde Kristin žila až do roku 1982. V tomto roce dokončila studium na střední škole. Odstěhovala se do New Jersey, kde začala navštěvovat Rutgers University. Po promoci v roce 1987se odstěhovala do New Yorku.

Úspěch Sexu ve městě si vybral i svou daň

První rolí, kde si Kristin diváci zapamatovali, byla postava Brooke Armstrong Campbellové v seriálu Melrose Place. Po ročním účinkování ji však ze seriálu na četné ohlasy diváků producenti stáhli. Diváci nemohli její postavě přijít na chuť. Objevila se také v epizodních rolích v seriálu Přátelé.

Samozřejmě, že její životní rolí je právě Charlotte Yorková ze seriálu Sex ve městě, díky němuž získala i svou slávu. Se slávou se kromě pozitiv pojí ale i negativa. Kristin se nedávno léčila v alkoholické léčebně. Svůj přirozený ostych totiž dlouhá léta neléčila ničím jiným než pitím.

Sledujte Sex ve městě každý všední den ve 23.40!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.