Keira Knightley je celosvětově oblíbená, v rodné Británii ji ovšem moc nemusejí...

Kdysi zazářila jako filmová fotbalistka, teď je to hvězda první velikosti, která ve své kariéře střídá nezávislá dramata s velkými filmovými blockbustery. Na Prima love ji můžete vidět v neděli ve 20.15 ve snímku Hledám přítele pro konec světa.

Dítě dvou anglických divadelních dramatiků, které vyrůstalo spořádaně v západním Londýně, tedy ve čtvrti dobře situovaných lidí, za sebou v pětadvaceti mělo dokonalou hereckou kariéru, po které toužil každý herec, jenž v tomto věku většinou teprve začínal. Keira Knightley ale za svoje filmové komerční úspěchy zaplatila po svém. Už v devatenácti se nemohla hnout bez toho, aby ji nepronásledovala banda fotografů paparazzi.

To oni ji nenechali nadýchnout se čerstvého vzduchu, aniž by o ní nevyšel článek. Jak sama vzpomínala v jednom z rozhovorů pro anglický The Guardian, všechno se učila za pochodu a kvůli bulváru její životní chyby, které teengeři přirozeně dělají, sledovali nejen její rodiče, ale i další miliony lidí. Keira byla vůči novinářům a veřejnosti velice ostražitá až chladná. Odtud možná pochází její pověst u Britů, kterou by si za rámeček nejspíš nedala. Dobře o ní ovšem ví.

Ukazovat prsa se nebojí

Sama přiznala, že se po těch letech v showbyznysu už nebere tolik vážně. V roce 2011 ukázala světu svoje prsa na titulce luxusního časopisu Interview. A proč? "Nevadí mi ukazovat svoje prsa, protože jsou tak extrémně malá, že je to jedno," hlásala tehdy do médií. I to byla jedna z nejlepších reakcí na její filmový plakát, kde jí zvětšili prsa téměř o dvě velikosti.

Před dvěma lety se vdala za jednoho z úspěšných britských muzikantů – a nikoho nepřekvapí, že na sobě měla šaty, které byly několik let staré. Žádný velký stres, Keira si prostě dělá to, co uzná za vhodné. Teď je jí dvacet devět a čeká svoje první dítě.

Vy se můžete v neděli na Prima love podívat na dramatický snímek s ní a Stevem Carellem.

Hledám přítele pro konec světa je romantický snímek s nádechem dramatu. Vesmírem se řítí obří asteroid, který už za tři týdny zničí život na Zemi. Lidé se snaží dohnat vše, co během dosavadního života zameškali. Pojišťovák Steve Carell hodlá využít zbývající čas k tomu, aby našel svou středoškolskou lásku. Osud mu však přivede do cesty mladou ženu ze sousedního bytu Keiru Knightley...

Nezapomeňte se dívat v neděli na Prima love ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.