Seriály a filmy

13. listopadu 2013 22:40

Petr Souček

Když se plastické operace nepovedou...

Začne to obyčejnou úpravou nosu, který byl kdysi nakřivo. Pozitivní výsledek plastické operace může ale rozjet maraton těch dalších. Podívejte se na to, co se opravdu nepovedlo.... A na Prima love uvidíte ve čtvrtek ve 21.20 dokument Nejšílenější úchylky o takových operacích.

Touha po dokonalosti je příznačná pro dnešní době stejně jako hypotéka. Zatímco dřív byly plastické operace doménou pouze celebrit, dnes si je díky finančním půjčkám může s trochou sebezapření dovolit každá žena. Hollywoodské celebrity v letech jim jdou příkladem.

Podívejte se na ty nejhorší možné plastiky, které se opravdu nepovedly. Jedno mají tito lidé společné – jsou chorobně závislí na svém vzhledu. Jejich cílem je vypadat perfektně, ale čím víc za sebou mají plastických operací, tím víc na sobě hledají chyb. Této mentální poruše se říká dismorfobie a má ji nemalé procento žen, ale i mužů. Život těchto závislých osob můžete sledovat v dokumentu Nejšílenější úchylky ve čtvrtek ve 20.15 na Prima love.

Nepovedené plastické operace: Amanda Lepore. Foto: geniusbeauty.com

Amanda Lepore se živí jako performerka a díky množství plastik se stala veřejně známou. Teď ji můžete potkávat na takových luxusních akcích, jako je například after party Louis Vuitton.

Nepovedené plastické operace: Donatella Versace. Foto: geniusbeauty.com

Donatella Versace nikdy nepatřila mezi typicky přírodní krasavice, nicméně svět módy se na počtu jejích plastik také vyýznamně podepsal.

Nepovedené plastické operace: Heidi Montag Foto: geniusbeauty.com

Heidi Montag měla před rokem opravdovou krizi, s kterou se svěřila i médiím. V televizní show se rozplakala, že by nejraději všechny plastické operace vzala zpátky. "Byla jsem posedlá po dokonalosti a teď vypadám jako Barbie," říká s máslem na hlavě. Že to myslí opravdu vážně, ukázala až nedávno, kdy si svá prsa na plastické klinice nechala zase o tři čísla zmenšit.

Nepovedené plastické operace: Melanie Griffith. Foto: geniusbeauty.com

O Melanii Griffith se říká, že za jejími plastikami stojí touha udržet si manžela, jímž není nikdo jiný než charismatický Antonio Banderas. Je také dost možné, že za její napuchlý obličej kromě nepovedeného liftingu, může i její závislost na alkoholu.

Nepovedené plastické operace: Vévodkyně z Alby. Foto: geniusbeauty

Snaha vypadat dobře se u většiny žen, které trpí dismorfobií, projevuje klidně i v pozdním stáří, tak jako tomu je u Vévodkyně z Alby.

Na Prima love uvidíte ve čtvrtek ve 21.20 dokument Nejšílenější úchylky, kde můžete poznat ženu, která je závislá na píchání silikonových injekcí do svého pozadí!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.