Kdo ze slavných sportovců je za mřížemi?

Místo činu je zpět! Charlotte Lindholmová musí tentokrát vyřešit případ profesionálního fotbalisty, který je nalezen ubitý k smrti. Charlotte je tím značně otřesená, protože jen pár hodin před smrtí dával tento hráč Charlottinu synovi autogram a zářil štěstím...

Kdo všechno patří mezi slavné sportovce?

Zalil milenku do betonu

Pozornost vzbudil před čtyřmi lety případ brazilského fotbalisty Bruna Fernandese. Tehdy šestadvacetiletého sportovce totiž policie obvinila z vraždy milenky Elizy Samudio. Té měl Fernandes ještě za jejího života vyhrožovat a dopouštět se na ní násilí. Vše vyvrcholilo tím, že ji známý gólman měl nechat zabít, část těla nechat zalít do betonu a zbytek hodit rotvaljerům. Fotbalistovi zlomilo vaz, že si na něj milenka už během jejich vztahu stěžovala. Loni dostal dvaadvacet let natvrdo.

Jeden z největších procesů Ameriky

Velmi známým je i případ bývalého basketbalisty a herce O. J. Simpsona. Ten v první polovině 90. let stanul před soudem kvůli obvinění z vraždy své bývalé manželky Nicole Brown Simpson. Tu a jejího přítele Ronalda Lyle Goldmana našli brutálně zavražděné roku 1994 v domě Nicole. Podezření na O. J. Simpsona, kterému se v té době příliš nedařilo, padlo mimo jiné i proto, že koncem 80. let volala vyděšená Nicole na policii s tím, že ji manžel napadl.

Na konci ostře sledovaného procesu, byl Simpson zproštěn obvinění. Prokázalo se však, že v některých bodech sportovec lhal a musel tak pozůstalým vyplatit tučné odškodné. To ho přivedlo do ještě větších problémů a sklouzl na šikmou plochu. V roce 2007 se Simpson octl u soudu podruhé – obviněn z řady zločinů, zahrnující i ozbrojenou loupež a únos. Rozsudek? 33 let odnětí svobody, devět let bez nároku na podmínečné propuštění.

Atletka u gestapa

Violette Morris Foto: Agencé Rol/Wikimedia Commons

A teď trochu do historie. Francouzka Violette Morris byla ve své době unikát. Sportovkyně, která se narodila roku 1893, měla na kontě stovky fotbalových zápasů, profesionálně hrála za pařížské kluby i národní tým a je nositelkou dvaceti titulů v oblasti atletiky. Chovala se jako muž, měla pořádnou páru a její velkou zálibou byl i motorismus.

V druhé polovině 20. let však byla „odejita“, započaté podnikání se jí nedařilo a stávala se čím dál naštvanější. Když se prostřednictvím další sportovkyně a toho času německé agentky ve 30. letech vydala do Německa, přivykla odlišnému zacházení než ve Francii a začala kopat za druhou stranu.

A po okupaci Francie se dala přímo do služeb gestapa. Byla silná, brutální, rafinovaná – prostě postrach. Poválečného soudu se nedožila. Nakonec si na ni totiž Anglie připravila speciální plán a Violette zahynula v dubnu 1944 ve svém autě spolu s dalšími kolaboranty. Její rozstřílené tělo skončilo v hromadném hrobě.

Kriminálku místo činu uvidíte na Prima love již tento pátek ve 20.15!

(-nov)

Silvestr s Primou Love!

Také vás nebaví silvestrovské veselí za zvuků petard? Ty z nás, které chtějí strávit poslední den v roce 2012 v klidu domova, i tak můžou prožít večer plný zábavy, zvratů, lásky a luxusu! Prima Love vám ukáže silvestr, z kterého vás hlava bolet nebude.

Keenu Reeves v listopadové romanci

O naší klasickou seriálovou nabídku vás nepřipravíme ani na silvestra. Ale večírek posledního dne v roce začne romancí s rozervaným Keenu Reevesem. Listopadová romance (20:00 hod.) je tak trochu bláznivý příběh o dvou lidech, kteří se svým životním stylem nepřibližují ani omylem. Keenu Reeves v roli tvrdého kariéristy potká velice netradiční dívku Saru (Charlie Theron). Sara se bude snažit během jednoho měsíce ukázat svět v jeho lepší perspektivě.

Svět celebrit

Po Listopadové romanci se vrátíme do prostředí, které důvěrně známe. Životy českých celebrit podrobně rozebere Martina Gavriely v pořadu Top Star Love (22:05). Jak české celebrity slavily Vánoce? Jaké dárky chystaly pro své nejbližší?

A sex (nejen) ve městě

Ve 22:40 se rozběhne další epizoda úspěšného seriálu Sex ve městě. Carrie se nikdy nebojí zeptat, a tak se dozví, že pan Božský se už nikdy nehodlá ženit. Ani s Carrie, autorkou novinářských sloupků o sexu. Ani její přítelkyně Charlotte to nemá lehké, přestože potká nejlepšího milence na světě. Pan Zajíček je sice návykový, ale také na baterky….

Od 23:15 až do silvestrovské půlnoci prožijeme v záři luxusu a celebrit společně s pořadem Top Star. Silvestr plný zábavy, vztahů, lásky a leckdy šťastných konců, ten prožijete s Primou Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.