Kdo vyhrál vstupenky na film Co jsme komu udělali?

23. října přichází do kin film Co jsme komu udělali a vy jste mohli soutěžit na webu Prima love o dvě vstupenky na tento film a DVD s další komedií! Kdo vyhrál?

Čtyři svatby a dva na umření

Na životě je krásné, že se v něm nedá nic předem naplánovat. Například Verneuilovi si byli jistí tím, že se jejich čtyři nádherné inteligentní dcery provdají za výjimečné muže. A výsledek? Tím je kouzelná francouzská komedie Co jsme komu udělali?, kterou tvůrci ze země galského kohouta dokázali vyvolat stejně nadšené reakce, jaké následovaly po fenomenálních Nedotknutelných z roku 2011.

Claude a Marie Verneuilovi jsou svým založením provinční milovníci staré dobré Francie, silně věřící katolíci a ve svém okolí patří mezi vážené občany. A také mají čtyři dcery: Isabelle, Odile a Ségolène a Laure. Při jejich výchově se vždy snažili uplatňovat spíše konzervativní metody a snažili se jim vštípit ty správné hodnoty – tedy ty jejich.

Dnešní doba ale Verneuilovy konfrontuje s mnoha věcmi, které rozhodně nejsou podle jejich gusta, například s multikulturní nebo náboženskou tolerancí a s podobnými dnešními výmysly. Přesto se Verneuilovi skoro pokaždé přinutí tyto změny chápat, i když jim mnohdy připravují těžké životní zkoušky.

A tak také museli postupně spolknout tři svatby, které rozhodně nebyly podle jejich ideálních představ. První dcera si totiž vezme muslima, druhá žida a třetí se vdává za Číňana. Zkuste si potom představit, jak vypadá v této sestavě velké rodinné setkání na Vánoce.

Jedinou a poslední nadějí na „opravdovou“ svatbu v kostele mají u nejmladší dcery, která, haleluja, potkala Charlese, spořádaného katolíka. Jenže…

VÝHERCI JSOU:

Miroslav Strnad - Děčín

Jaroslav Čelechovský - Zlín

Dana Gorcová - Konice

Miroslav Jouza - Brandýs nad Labem

Jana Kosařová - Hradec Králové

Gratulujeme!

HERNÍ ŘÁD TADY

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.