Kdo vyhrál kosmetický balíček a knižní předlohu filmu Zůstaň se mnou?

S Primou love jste mohli soutěžit o pět kosmetických balíčků Mary Kay a knižní předlohu filmu Zůstaň se mnou, který šel 18. září do kin. Kdo vyhrál tyto ceny? Známe vítěze.

S americkým snímkem Zůstaň se mnou, kde hraje teprve sedmnáctiletý filmový objev Chloë Grace Moretz, jste mohli soutěžit o pět balíčků knižní předlohy a kosmetiky Mary Kay at Play (Paletka očních stínů a Paletka lesků na rty).

Zůstaň se mnou

Sedmnáctiletá Mia má všechno, o čem kdy snila – úžasnou rodinu, milujícího přítele a právě ji přijali na prestižní hudební školu. Stojí však před vážným životním rozhodnutím:Bude následovat svůj sen o kariéře violoncellistky, nebo dá přednost své lásce a zůstane s milovaným Adamem? V jedno zimní ráno se však všechno změní – Mia ztratí milované rodiče i bratra. Najednou vidí samu sebe, jak leží na nemocniční posteli napojena na přístroje a před očima se jí odvíjí celý život. Vidí všechny své blízké a hlavně Adama, prosícího, aby se vrátila k němu. Včera řešila svou budoucnost, dnes stojí před jedinou osudovou otázkou: Zůstanu?

Podívejte se na trailer k snímku:

Co vyhráli výherci?

Soutěžní otázka zněla: Kdo hraje hlavní postavu Miu ve snímku Zůstaň se mnou?

a) Chloë Grace Moretz

b) Jennifer Lopez

c) Kate Winslet

Odpovídat jste mohli v tomto SOUTĚŽNÍM FORMULÁŘI

Výherci jsou:

Veronika Holcová - Milovice

Hana Dostálová - Brno

Marika Lukáčová - Švermov

Martin Hlavica - Vlachovice

Marek Vácha - Praha

Výhercům gratulujeme!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.