Kate žárlí na konkurentku! Co ji tak štve?

Obzvlášť velká porce napětí vás čeká v dalším díle Castla na zabití. Vedle klasického „případu“ totiž Kate na nervy zabrnká i schopná policistka. Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Jako vejce vejci

Kate pořádně rozhodí jistá paní Zhang. Vtipné je, že tahle dáma je téměř „zrcadlovým“ odrazem oblíbené vyšetřovatelky. A právě to nejspíš Kate pořádně znervózňuje. A cože tuhle "konkurentku" do seriálu přivádí?

Vražda blízké

Zatímo Castle s Beckettovou řeší vraždu pracovníka odtahové služby a hledají auto, které souvisí s vraždou, Zhang je tu nicméně kvůli jinému zločinu. Někdo totiž zabil její přítelkyni.

Sexy baletka

A kdo že nepohodlnou vyšetřovatelku ztvárnil? Americká herečka Linda Park. Sedmatřicetiletá dáma s jihokorejskými kořeny se zatím nejvíc blýskla jako talentovaná lingvistka Hoshi Sato v seriálu Star Trek: Enterprise. A právě tahle role v kultovní záležitosti jí „vynesla“ pózování v pánském časopise FHM.

Od té doby jste ji mohli vidět hostovat v řadě populárních seriálů. Například v Dr. Housovi, Námořní vyšetřovací službě nebo Mentalistovi. Herectví nicméně není její jediná aktivita. Postavičku jako lusk si totiž udržuje třeba tancem, který je její velkou láskou. Dokonce i baletí!

Zatančí i (v) Castlovi?

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

-nov

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.