Kate Hudson dospěla až s dětmi. Ve filmu Život s Helenou!

Dcera Goldie Hown, Kate Hudson, si zahrála roli, která i ji samotnou ovlivnila. Podle svých slov dospěla. Jako dítě slavné herečky a muzikanta narozená v hvězdném L. A. poznala veškeré pozlátko. Tvrdé přistání ze světa celebrit zažije i její postava ve filmu Život s Helenou.

Americkou romantickou komedii Život s Helenou uvidíte na Prima love ve 20.05. Jak sami určitě víte, v pátek večer zůstanou doma jen ty hodné holky. Což Helena, hlavní představitelka filmu, rozhodně není. Postavu Heleny hraje bohémka a hollywoodská herečka Kate Hudson, která o světě pozlátka ví své. Stejně jako Helena, která pracuje jako agentka jedné z nejvýznamějších modelingových agentur v Americe. Krásná těla a s tím spojené i obrovské možnosti, které hýbou světem, ji samotnou také ovlivnila.

Zatímco její sestry žijí tradiční život pětatřicítek za sporákem s manželem a minimálně dvěma dětmi na krku, Helena si užívá světel velkoměsta a nezávazného sexu. Odolejte sexy modelům, kteří na vás kývou se skleničkou něčeho ostřejšího z předraženého baru. To je její dosavadní život, s kterým je nadmíru spokojená. Kdo by nebyl?

Jedna sekunda změní celý život

Ve chvíli, kdy se Helena právě probouzí z mátoh z divokého večírku, její sestra společně s manželem umírá na následky autonehody. Zůstaly po nich tři děti, které si bude muset vzít do opatrovnictví právě Helena. Rázem se z ní musí stát dospěla žena... a možná to dopadne tak, že děti budou vychovávat spíš ji!

Chcete znát jedno obrovské plus celého filmu?

Helena potká ve filmu chlápka, kterého všichni moc dobře známe. Je to vysoký a statný muž, truhlář Aiden Shaw ze Sexu ve městě!

Život s Helenou uvidíte v pátek ve 20.05 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.