Jsem do tebe blázen ukazuje hvězdy za mlada!

Stejně jako tvůrci řady dalších populárních seriálů, ani autoři Jsem do tebe blázen neopomněli pozvat do svého počinu hostující známé tváře. Mrkněte, které hvězdy se vedle Paula a Jamie objevily v epizodních rolích!

Seriál Jsem do tebe blázen můžete denně vídat na Prima Love.

Sportovci i výtvarnice

Rozhodně se nelovilo jen v hereckých vodách, ale napříč spektrem populárních osobností! Tak třeba 15. díl 2. řady okořenil tenista Andre Agassi, který tu byl sám za sebe. V 17. díle 7. série za sportovce kopal i wrestler Macho Man Randy Savage a v 6. díle čtyřky účinkuje třeba umělkyně Yoko Ono. Právě Yoko, která je tu taktéž sama za sebe, v této epizodě Paul osloví ohledně přípravy filmového projektu…

Herecké hvězdy

Co se kolegů z hereckého rybníčku týče, tak seriál navštívili třeba Bruce Willis (5x24), Kevin Bacon (5x7), či Steve Buscemi (1x7). Ale také slavná herečka a moderátorka Ellen DeGeneres (6x23).

Z režisérských osobností pak nesmíme zapomenout na Sydneho Pollacka (6x13), který stál za snímky Tootsie nebo Vzpomínky na Afriku, a režiséra Titanicu, dvojky Terminátora či Avatara Jamese Camerona (6x23).

Seriál Jsem do tebe blázen můžete denně vídat na Prima Love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.