Jižani útočí! Prima love předvede novou reality show Dokonalý pár

Skoro to vypadá, že američtí Jižani ovládají televizní svět. Lokality dějů amerických seriálů se poslední dobou soustředí na jih Ameriky. Proč? Protože tu jsou maloměsta, kde se všichni znají, a také kovbojové...

Nová reality show Dokonalý pár se odehrává právě v Alabamě. Právě odtud pochází mladá krásná blondýnka Devin Grissom. A touží po princi na bílém koni... Jenže zatím nemá štěstí, a tak si bude hledat nápadníky prostřednictvím televizní reality show. Kroutíte hlavou? Počkejte, až uvidíte, kdo se o ni bude ucházet.

Jižani za sebou mají bolestnou historii ve znamení otrokářství, na jejich uzemí bylo nejvíce plantáží, kde pracovali černí otroci, kteří měli stejná práva asi jako zvířata. Jižané se také můžou pyšnit přízvukem, z něhož si dělá legraci většina Američanů. Na druhou stranu mají krásnou přírodu a maloměsta, kde sice každý zná každého, ale to je právě ku prospěchu zdejšího života. Na jihu Spojených států jsou ale i velkoměsta jako Dallas, který inspiroval jeden z nejúspěšnějších seriálů na světě.

Pánové umějí být překvapivě galantní, jak se na Jižany sluší a patří. A ještě k tomu dobře vypadají.

Do Dokonalého páru patří jen dokonalí muži. Foto: archiv Prima

Kohouti na jednom smetišti

Podle pořekadla jsou dva kohouti na jednom smetišti už moc, co se ale stane, pokud jich je dvacet? Devinini nápadníci přicházejí do vily a seznamují se mezi sebou. Zároveň se představí divákům. Jak na ně bude reagovat Devin? Bude se jí někdo líbit?

Devin je krásná blondýna. Foto: archiv Prima

Rivalita mezi muži vznikne v podstatě hned. Jižané si nechtějí nechat vzít svou krásku někým z města a měšťáci si zase myslí, že nějací balíci z venkova pro ně nejsou konkurence... Proto Devin uspořádá několik soutěží, kde se má ukázat, kdo z nich je lepší.

Jižanský soboj uvidíte premiérově už ve středu v 17.55!

Víte, že i seriál Dallas patří na americký jih? Jižanské vztahy totiž na diváky působí jako magnet! Přečtěte si něco o tom, jak vznikal Dallas, kdo měl hrát Džejára, a proč měl být Bobby nejdříve padouch!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.