Jedna jako druhá. Krásná slovenská dvojčata dobývají svět

Slyšeli jste už o slovenských zpěvačkách Daniele a Veronice Nízlových? Uhrančivé krásky si doslova žijí svůj sen. Bouchají jedno šampaňské za druhým, skotačí u bazénu, projíždějí se v kabrioletech a muži jim leží u nohou! Rozjely to dokonce i s drsným rapperem Snoop Doggem.

Nás zajímalo, jestli za jejich štěstím přece jen není nějaký zádrhel. Tyhle holky spolu zpívají už od malička, reprezentovaly Slovenskou republiku v soutěži Eurovision a nazpívaly song s americkými rappery Flo Rida a Snoop Doggem.

Proč jim nejde přímo „dvojnásobně“ odolat?

Při osobním setkání z dvojčat září pozitivní energie. Co stojí za jejich neustálým optimismem? Veronika sluníčkový přístup k životu svádí na geny. Dvojčata jsou stále vysmátá po věčně usměvavé babičce s maminkou, která má na svědomí, že jako malé zazářily v televizní pěvecké soutěži Hvězdička. Děvčata se umístila na prvním místě a jako první v historii zvítězila v obou kategoriích.

Předurčené k úspěchu

Zrodila se tak úspěšná sourozenecká dvojka připravená ovládnout šoubyznys. Model dvě hezké holky zafungoval ve světě u nejpopulárnějších dvojčat Olsenových i u modelek Gisele a Patricie Bündchenových, proč by tedy ne u Twiins? Na násobení jejich energie, talentu i půvabu vystavěly svou kariéru a staly se pro sebe navzájem nepostradatelnými. A pokud máte stále pocit, že jim nemáte co závidět, tak to vybalíme rovnou – na těchto kočkách nedrhne vůbec nic. Pracovně se doplňují a tvrdí, že se vůbec nehádají a neumí se na sebe zlobit. Navzájem se dobíjí energií a jsou si nejlepšími kamarádkami. Jedna je odpovědná, druhá pohodová. Nejdéle se od sebe odloučily pouze po dobu několika týdnů.

Malý podfuk sexy školaček

O jedinou lumpárnu, kterou kdy vyváděly, se s námi podělila Daniela. „Jediná situace, kdy jsme využívaly naší podoby, byla občasná výměna papírů během písemek. Mně šly lépe rovnice, Veronice zase geometrie, takže v matice první půlku testu napsala jedna, o zbytek se pak postarala druhá (ale pšššt).“

V současnosti se Twiins účastní projektu Dvojnásobně neodolatelní. Společně s dalšími pěti dvojicemi se na stránkách www.dvojnasobneneodolatelni.cz rozhodly podělit se světem o sílu svého přátelství.

Na zmíněných webovkách se dočtete vše o projektu Dvojnásobně neodolatelní, který vzniknul na základě symbolického přátelství čokolády Milka a sušenek Chips AHOY! Najdete tam příběhy dalších slavných dvojic, které vám dokáží, že jako jednotlivci jsou sice úspěšní, ale teprve spolu nepřekonatelní. Stejně jako čokoláda Milka a sušenka Chips AHOY!

Díky facebookové aplikaci si také budete moci vyzkoušet, jak si stojí vaše přátelství s nejlepším přítelem. Být neodolatelný je paráda. Ale co teprve dvojnásobně neodolatelný?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.