Jaký vkus má ve skutečnosti přítelkyně Dereka z Myšlenek zločince? Právě se vdala

Pořádně podivný případ pro partu speciálních agentů! Tentokrát se Hotchner a spol. vydávají do Memphisu, kde na ně čeká skutečný oříšek – neobvyklý únos. Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20.15 na Primě LOVE.

Co se stalo na oslavě?

Elitní detektivové musí rozkrýt, co se stalo na studentské párty, která dopadla opravdu příšerně. Neskončila totiž pouhou kocovinou, ale únosem několika přítomných studentů, který je – patrně – propojený s dalším zločinem. Vskutku výzva jen pro ty nejlepší z nejlepších!

Derek Morgan má trable s láskou

I přes naprosté nasazení se nicméně najde místo i pro nějaký ten osobní příběh… Tentokrát řeší soukromé trable Shemar Moore, který randí s krásnou a chytrou Savannah. Je do ní blázen, ale jejich vztah trpí klasickou nemocí lidí s náročným povoláním – nedostatkem času. Shemar doslova pořád někde lítá a Savannah je jako lékařka také pořádně vytížená. Než zjistíte, zda se rozhodnou svůj vztah posílit, nebo poslat do kopru, mrkněte na pár zajímavostí o představitelce této dámy.

Derekova seriálová láska si zahrála s Castlem i ve Sběratelích kostí

Roli Savannah si střihla herečka Rochelle Aytes. Rodačka z Harlemu začínala jako modelka a účinkující v reklamách třeba pro McDonalds nebo Coca Colu, později nicméně naskočila do televizní, především seriálové produkce. Pamatovat si ji můžete jako Feliciu Saroyan, sestru Cam Sayoran v seriálu Sběratelé kostí, který běží také na Primě LOVE.

Větší roli pak získala v seriálech Zapomenutí nebo Drive, kde si pro změnu zahrála po boku Nathana Filliona, představitele Richarda Castla ze seriálu Castle na zabití (seriál vídáte na Primě LOVE každé úterý). Savannah se objevila také jako zpěvačka a textařka Peri Pebbles Reid v biografickém filmu o kapele TLC Crazy, Sexy, Cool: The TLC Story z roku 2013. V témže roce se také začala objevovat v Myšlenkách zločince jako láska Shemara Moora.

Letos skočila do chomoutu

Jako to s její postavou Savannah a Shemarem dopadne, se teprve uvidí, v reálném životě má nicméně Rochelle pořádný důvod k radosti. Od srpna letošního roku je totiž šťastně vdanou paní. Takto to jí a jejímu manželovi CJ Lindseymu seklo ve svatební den.

A na líbánky snů, alespoň podle toho, jak se o nich Rochelle vyjádřila, odjeli na Havaj.

Čeká stejný happy end i Shemara a Savannah?

Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20.15 na Primě LOVE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.