Jaký je Sherlock Holmes v soukromí? Běžec i advokát

Ačkoliv revolučnímu pojetí Sherlocka zpočátku mnozí nevěřili, seriál Jak prosté dokázal, že si pozornost zaslouží a v zahraniční už na podzim nastartoval svou třetí sezonu. Velký podíl na úspěchu má bezpochyby i představitel Sherlocka Jonny Lee Miller. Jaké je soukromí charismatického čtyřicátníka?

Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu ve 20.15 na Prima love.

Herecká manželství

U Millera je často připomínáno, že byl prvním manželem Angeliny Jolie. Vzali se velmi mladí v polovině 90. let, manželství jim však příliš dlouho nevydrželo. Zatím se zdá, že na tu pravou kápl až pár let poté. V roce 2006 totiž začal randit s modelkou a herečkou Michele Hicks a o dva roky později se v Malibu vzali. V době svatby s Jonnym už byl na cestě jejich syn Buster Timothy Miller, který se narodil v prosinci 2008.

Hicks si dosud zahrála především v seriálech – například v Právu a pořádku nebo Odložených případech. Pohledná tmavovláska účinkuje též v klipu Letting the Cables Sleep od kapely Bush. Jak si můžete všimnout, náš Sherlock Holmes má prostě slabost pro drsné ženy "vamp".

Je to běžec

Kromě záliby v temných ženách má náš "love" Sherlock Holmes také zálibu ve sportech. Uznáváme, moc na to sice nevypadá, a víc než sporty mu uvěříte spíš jeho seriálové drogy, nicméně opak je pravdou. Jonny miluje uběhnuté míle, které zůstaly za jeho zády.

Miller je totiž zdatný maratonský běžec. London Maraton před šesti lety uběhl za něco málo přes tři hodiny, New York City Marathon zase v roce 2010 absolvoval se svou „kolegyní“ ze seriálu Dexter Jennifer Carpenter (seriál můžete sledovat na Prima Cool).

Věnuje se nemocným

Ostatně maratony běhá i ve spojitosti s charitativními projekty – například organizací Mencap pracující s mentálně postiženými lidmi. V roce 2014 se zase začal angažovat v pomoci lidem trpícími vzácnými onemocněními. Má prostě srdce na pravém místě.

Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu ve 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.