Jaký dort se hodí pro zimní svatbu?

Většina svateb se odehrává v létě, protože všechno je tak nějak praktičtější. Uspořádat svatbu v zimě je zcela jiný oříšek. Soutěžící reality show Fantastické dorty se budou snažit vytvořit svatební dort ve viktoriánském stylu. Musí být ovšem 1,5 metru vysoký.

Deset tisíc dolarů se válí na stole před třemi cukráři. Kdo je vezme a vyhraje? Na to se můžete dívat na Prima love ve 20.15 každé pondělí. Reality show Fantastické dorty má několik úkolů. Vytvořit dort vysoký 1,5 metru za devět hodin. I pro profesionální cukáře je toto úkol, který si žádá pevné nervy.

Svatební dort do speciálního kostela

Dnes soutěží Charity, Mike a Andrea. Zákazníkem je Arden Choová, nejlepší kamarádka šťastného páru. Kostel bude vyzdoben tmavě červenou a slonovinovou, dort by měl být ve viktoriánském stylu, zábavný a romantický.

Cukráři musí vytvořit nejméně 1,5 m vysoký dort za 9 hodin, jindy to trvá celé dny. O výherci rozhodnou tři porotci – George, Margaret a Leigh. Soutěžící musí přesvědčit nejen porotu, ale i zákazníka. V tomto díle je třeba vyrobit dort pro elegantní zimní svatbu.

Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá...

Odpočítávání již začalo a jako vždy si každý tým naplánoval zcela originální dort. První komplikací jsou vyhozené pojistky. Andrea tak musela poprosit Mika, zda může použít jeho mikrovlnku. Mike ale Andreu odmítl. Charity naopak pomohla. Když uběhly dvě hodiny času, tak George oznámil test dovednosti. Vítěz nařídí jednomu ze zbývajících dvou týmů půlhodinovou pauzu. V dnešní soutěži jde o zdobení, tedy přesněji o vytvoření svatební kytice, ve které bude alespoň jedna lilie, soutěžící mají 15 minut. Soutěž vyhrál Mike a ten vyřadil Andreu a její tým.

Po návratu Andreina týmu se musí Andrea vypořádat s menší krizí. Vše nakonec dobře dopadlo a všechny tři týmy pokračují v přípravě, když je vyruší George a Arden, která chce přihlížet přípravám. Soutěžící se tak pokusí na zákazníka zapůsobit. O chvilku později nastala krize u Mika, ale i ten ji nakonec vyřešil. Dalším přerušením příprav je ochutnávka dortů, jejíž vítěz bude moct vyloučit jeden tým na půl hodiny ze hry. Vítězem se stala Charity a ta vyřadila Mika a jeho tým. Když se Mike vrátil do hry, tak zbývala přibližně hodina času. Všechny týmy dokončily dorty včas, některé detaily ale chybí. Nyní nastávají nejnapínavější chvíle – týmy musí převézt své dorty do vedlejší místnosti. Všechny dorty přežily, každý soutěžící si vyslechl chválu i kritiku, ale výherce deseti tisíc dolarů je jen jeden. Nakonec vyhrála Andrea.

Reality show Fantastické dorty sledujte na Prima love každé pondělí ve 20.15!

Podobné články

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.